Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17400, 20

В Закарпатському тубдиспансері відкрили перший кабінет інфузійної терапії (ВІДЕО)

Це дозволить як мінімум скоротити витрати на одного пацієнта, а найголовніше, хворий після терапії зможе продовжувати лікування тільки на денному стаціонарі, до того ж, без загрози суспільству.

Брудні води Перечина дісталися Ужгорода (ВІДЕО)

Комунальний недогляд у Перечині. Семитисячне місто, що знаходиться за 20 кілометрів від Ужгорода, скидає частину стічних вод просто в річку, яка несе їх в обласний центр.

Жителям Ужгорода почали видавати квитанції на воду

З сьогоднішнього дня жителі Ужгорода почнуть отримувати рахунки для оплати за послуги водопостачання та водовідведення. Це стосується жителів “пілотних” вулиць

В Ужгороді через суд зупинили процес підвищення тарифів на маршрутки

Про це повідомляє правозахисник Віталій Грегор. "Сьогодні я отримав ухвалу Ужгородського міськрайонного суду, якою заборонено виконкому Ужгородської міської ради вчиняти будь-які дії щодо збільшення тарифів на міські пасажирські перевезення.

Чемпіонат України з POLE DANCE UKRAINIAN підкорив закарпатець

Дійство відбулося у Києві наприкінці березня

У районі Маріуполя загинув закарпатський прикордонник

Вчора стало відомо про загибель закарпатського прикордонника – Турченко Вадима Олександровича, мешканця с. Матієво, який помер виконуючи службові обов’язки в районі Маріуполя.

Закарпатські траси увійшли в топ-10 смертельних українських доріг

Начальник департаменту ДАІ Анатолій Сіренко упевнений, що знизити аварійність на дорогах можна, запровадивши три радикальних нововведення.

Закарпатці Ратушняк та Рябець побували в ефірі 112 каналу

31 березня гостями студії “День. Made in Ukraine” були голова Центральної виборчої комісії в 1997-2004 рр., один із засновників ГО “Україна без корупції” (2014) Михайло Рябець і народний депутат IV-го скликання, міський голова Ужгорода в 2006-2010 рр. Сергій Ратушняк.

Двоє працівників Митного посту «Лужанка» потрапили під суд

Прокуратурою Закарпатської області закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Закарпатської митниці ДФС

Села Колочава, Іза і Карпати увійшли до списку найунікальніших українських сіл

Міжнародний туристичний портал igotoworld визначив 19 найунікальніших українських сіл. Першим у списку зазначена закарпатська Колочава.

Головний соціаліст Угорщини кличе путінського друга Орбана на дебати

Опозиціонер прямо звинувачує лідера правлячої партії та керівника уряду Угорщини в згортанні демократії.

Ужгород розважався на тему "Перше квітня — брехня всесвітня"

Вчора, 1 квітня журналісти М-Студіо жартували на вулицях міста.

"Олімпік" - "Говерла" (Анонс)

У п’ятницю в рамках 18-го туру УПЛ «Говерла» зіграє з донецьким «Олімпіком». Матч відбудеться у Києві на стадіоні імені Баннікова. Дискваліфікованих на гру немає. Матч першого кола закінчився перемогою «Олімпіка» — 1:0.

Проїзд для ужгородців таки подорожчає

Про це мер Ужгорода Віктор Погорєлов повідомив журналістам сьогодні після завершення виконкому.

„Писанковий дивосвіт" в Ужгородському районному будинку культури

Першого квітня в Ужгородському районному будинку культури працівниками районного організаційно-методичного центру народної творчості і культурно освітньої роботи було організовано виставку Великодніх композицій та майстер-клас „Писанковий дивосвіт”.

Чим пов’язує РРО та 1 липня закарпатських   «єдинщиків»?

ГУ ДФС Закарпаття доводить до відома платників єдиного податку, що до Податкового кодексу України внесені зміни щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) суб'єктами господарювання, які здійснюють готівкові розрахунки за товари (послуги).

ФОТОФАКТ: В Ужгороді сакура вже цвіте!

Ужгородець Микола Яцков поділився з РІО фотографією першої сакури.

Їздити за правилами закарпатським водіям допомогли ДАІ, дощ і преса

Працівники ДАІ Закарпаття спільно з журналістами та представниками громадськості провели рейд на предмет виявлення порушників правил дорожнього руху.

На Закарпатті затримано майора СБУ

Сьогодні знайомий передзвонив і сказав, що зловили майора СБУ Закарпаття, котрий з 2013 року грабував автомілі закарпатців.

Закарпатці будуть одружуватися в банку

"ПриватБанк" надасть можливість українцям укладати шлюб у відділеннях банку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат