Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17320, 20

Ціна посади: куплені дипломи, науковий ступінь і суди

Лист у редакцію про спекуляції сімейного підряду в Мукачівському аграрному коледжі.

О. Іван Тидір: У святі Пасхи Спаситель показує нам, що немає такого гріха, який Бог не простив би лю

Церква не має втручатися в політику, але бути в курсі всіх політичних подій, які відбуваються, і молитвами підтримувати людей», — вважає настоятель Ужгородського Хрестовоздвиженського греко-католицького собору отець Іван Тидір.

Депутати відтермінували майновий дерибан   та «прикрили» Волошина

Ще напередодні четвергової сесії стало відомо, що з розгляду знято два десятки земельних питань, а офіційний сайт міськради повідомив, що голова міста пропонує депутатам також скасувати рішення щодо зміни форми обслуговування житлового фонду міста та про об’єкти тимчасової торгівлі, оскільки обидва рішення поспішні й недостатньо підготовлені.

Чи потрібні Ужгороду дві міні-ГЕС?

6 квітня в малій залі Ужгородського міськвиконкому відбулася презентація проекту-пропозиції зведення об’єктів міні-ГЕС на р. Уж у районі парку «Підзамковий», а також поблизу парку «Боздоський».

Районний футбол. У кубку Хустщини визначились півфіналісти

Пропонуємо вам репортаж півфінального поєдинку весняного кубка Хустського району, у якому чинний чемпіон екзаменував одного з найбільш прогресивних колективів цього турніру ФК «Чертеж» з однойменного приміського поселення поблизу Хуста (хто орієнтується в рибних кафе типу «Короп», «Карась» і т. д., то в цьому населеному пункті можете побачити по трасі Івано-Франківськ – Мукачево саме сріблясту назву генделика).

На українcько-словацькому кордоні обмежать рух транспорту

З 13 квітня по 24 серпня на пункті пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» рух пасажирського автотранспорту буде обмеженим.

На полях Угорщини розплодилися косулі – їх повно на автобані до Будапешту (ФОТО)

"На трасі Чоп-Будапешт я їздила, мабуть, кілька десятки разів, але такого нашестя косуль як цією весною не бачила ні разу!

Як харківський скандал "аукнувся" на Закарпатті

На позачерговій сесії Закарпатської обласної ради підняли питання про скандальне вимагання хабара працівниками Харківського ДАІ від хустських волонтерів, які везли харчі та обладнання бійцям 128-ї бригади.

Дві представниці факультету журналістики УжНУ боролися за право називатися кращими

Дві представниці факультету журналістики УжНУ боролися за право називатися кращими

Сьогодні — Велика (Страсна) П’ятниця

У четвер після Таємної вечері і Прощальної бесіди Спаситель з учнями вирушили в Гефсиманію, сад біля підніжжя Оливної гори.

На Закарпатті за минулу добу згоріло п’ять будівель і машина, загинула людина

14 пожеж за добу зареєструвало Управління ДСНС у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 10 квітня. Прокидайтеся в доброму гуморі, й нехай усе довкола сприяє вирішенню ваших справ. Цінуйте те, що маєте, віддавайте любов – і вона повернеться у відповідь. Смачної кави у п’ятницю, а також щасливих Великодніх свят!

Метод залякування та погроз у дії

Іван Волошин таки залишився першим заступником міського голови Ужгорода.

Ужгородці здобули 6 медалей на ЧУ з таеквон-до

4 квітня 2015 року, у Івано-Франківську пройшов 9-й Чемпіонат України з таеквон-до, в змаганнях взяли участь 308 учасників з 12 областей Украіни. Змагання проходили у двох дивізіонах: Б 8-5 куп та А 4 куп і вище, також з двох видів таеквон-до, а саме: мацогі - спаринг і туль- формальні вправи. Команду Закарпаття представляли 8 спортсменів із Ужгорода.

Закарпатські нацгвардійці закликають до оборони суверенітету України


У четвер, 9 квітня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг бійців Національної гвардії України. Із журналістами спілкувалися командир четвертого батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України Олександр Глущенко та гранатометник патрульного взводу спеціального призначення цієї військової частини Едуард Балла.

На Закарпатті розводять французьких качок

На Закарпатті активно відроджують галузь птахівництва: область має шанс стати центром в Україні по вирощуванню качок та забезпеченню українців популярним у Європі продуктом. Адже у промислових обсягах каченятами займаються тільки в одній області України – Черкаській. Закарпаття може скласти достойну конкуренцію.

Олега Хайдакіна призначено віце-президентом з продажів   Carlsberg Ukraine

З 7 квітня 2015 року Олег Хайдакін приступив до обов'язків віце-президента з продажів Carlsberg Ukraine з прямим підпорядкуванням Генеральному директору Євгену Шевченкові. Раніше Олег працював на позиції керуючого бізнесом у Вірменії, Грузії та Молдові міжнародної компанії Imperial Tobacco Group.

Родини учасників інтернаціональних воєн і АТО вдячні за "земельне"рішення

Сьогодні на сесії міської ради Ужгорода депутати підтримали виділення земельних ділянок для учасників війни в Афганістані, бойових дій в інших країнах 79 сім’ям та в зоні проведення АТО на сході України 81 сім’ї. За рішення проголосували 36 депутатів.

Про вуличний скандал в закарпатському Перечині

У невеликому закарпатському райцентрі Перечин на голому місці виник доволі крупний скандал. Принаймні, центральні телеканали не обійшли його увагою.

Ратушняк: Виділення земельних ділянок “воїнам-афганцям” — чергова корупційна схема

Під час сьогоднішнього засідання сесії Ужгородської міської ради, депутатами було прийнято рішення “Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в районі вулиці Загорської”

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат