Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17280, 20

Рятувальники інструктують учасників ЗНО з техніки пожежної безпеки

Невдовзі закарпатські випускники перевірятимуть свої власні знання під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Кубок Закарпаття. Підсумки повторних чвертьфіналів

Триває поступова зміна фаворитів обласних змагань. Свої повноваження вже склав володар кубка 2014 року «Поляна». Ще раніше залишив турнір фіналіст минулого року «Середнє». Давно не видно ще одного півфіналіста 2014 року – воловецькі «Карпати». Інший минулорічний півфіналіст ФК «Давидково» взагалі навіть не стартував у турнірі.

Баскетбол. В Дивізіоні "Захід" очікується вирішальний етап

Завершився регулярний чемпіонат Першої ліги, який проводить Асоціація баскетболу західного регіону України. Найкращі дві команди з кожної групи вийдуть до "Фіналу восьми" Першої ліги.

Тячівський військком Ігор Тищук : «Солдатів строкової служби не направлятимуть в зону АТО»

У квітні,   згідно Указу Президента, Головнокомандувача збройних сил України розпочався призив на строкову службу, який здійснюється для забезпечення боєздатності військових частин нашої держави.

Ракетно-космічну галузь потрібно виводити з кризи, - Вілкул

Олександр Вілкул зустрівся з профспілкою ПІВДЕНМАШУ і вимагав від уряду вжити дієву державну програму виведення ракетно-космічної галузі з кризи та погашення заборгованості по зарплаті перед робітниками підприємства.

В Ужгороді навчатимуть ефективному управлінню персоналом (ПРОГРАМА)

25 квітня в Ужгороді пройде зустріч Львівського клубу менеджерів із персоналу "HR-кав’ярня". Тема воркшопу "Управління персоналом: покроковий аналіз усіх процесів".

Цирк триває: Ужгородські депутати хочуть відсторонити з посади міського голову Погорєлова

Оголосив збір депутатських підписів колишній в.о. міського голови Віктор Щадей, який, нагадаємо, очолив місто під час Євромайдану, коли, 24 лютого 2014-го року, дві треті міськради оголосили недовіру Погорєлову.

Які ризики має сьогодні бізнес у Закарпатті

У п’ятницю 17 квітня, об 11.00 у Мукачеві (зал ресторанного комплексу Графський двір», вул.Ерделі, 36а) відбудеться круглий стіл «Нові можливості та ризики бізнесу у призмі податкових реформ», який організовує аудиторська компанія «Закарпат-Бізнес-Консалт».

Проблеми реального Ужгорода можна вирішити у віртуальному світі

В Ужгороді вже кілька місяців працює проект «Відкрите місто Ужгород», за допомогою якого мешканці можуть повідомляти через інтернет місцевій владі та своїм депутатам про ті чи інші проблеми, які виникають щодня у житті міста, і стають помітними для кожного.

Отримати угорську шенгенську візу стало легше, ніж словацьку

Такі офіційні підсумки 2014-го року порівняно з 2013-им, коли було навпаки.

Закарпатська влада «завалила» сільське господарство краю

Згідно офіційних статистичних даних закарпатська влада «завалила» сільське господарство краю. Наша область зменшила виробництво сільськогосподарської продукції у порівнянні з минулим 2014 роком на 4.8%.

В Ужгороді пройде майстер-клас із петанку та турнір "Sakura-preview" (ФОТО)

Федерація петанку України спільно з міським управлінням молоді та спорту започатковує турнір з петанку у рамках фестивалю Сакура-фест.

У неділю в Ужгороді стартує фестиваль "Музика без кордонів" (ПРОГРАМА + АФІША)

Закарпатська обласна філармонія запрошує на III Міжнародний фестиваль «МУЗИКА БЕЗ КОРДОНІВ».

В Закарпатті з 2630 декларантів тільки один мільйонер

Протягом січня – березня 2015 року громадяни подали до податкових інспекцій Закарпатської області 2630 декларацій.

«Львівське» запускає грандіозну промо-кампанію на честь 300-річчя Львівської пивоварні

Пиво «Львівське» оголошує про старт національної промо-акції, приуроченої до однієї з найважливіших подій за всю історію підприємства - 300-річчя Львівської пивоварні. Учасники промо зможуть знайти мільйони виграшних кришок та обміняти їх на улюблене пиво, а також відправитися до Львова на «Фестиваль львівського».

Гандбол. 5-й (зїзний) тур Суперліги відбудеться в Ужгороді

Федерація гандболу України визначила дату і місце проведення 5-го зїзного туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.

Родина П’ятихатко: «Зараз в Ужгороді у нас більше друзів, ніж було у Горлівці»

Родина П’ятихатків до Ужгорода приїхала у серпні минулого року. Приїхали з Горлівки Донецької області, де якраз тоді розпочалися активні бойові дії. Ми побували в гостях у цієї привітної родини, аби почути про те, яким був їхній шлях до мирного життя.

Жадан презентував в Ужгороді "Життя Марії"


  У вівторок, 14 квітня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція відомого українського поета, письменника та перекладача Сергія Жадана.   З 30 березня по 15 травня Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ організовує презентації нової книжки поета, письменника і перекладача Сергія Жадана «Життя Марії», які відбудуться у 33 містах України.

"Святкові"   крадіжки

Святкова пора – це, як правило, нагода відпочити та провести час з родиною, але нерідко поки одні відпочивають, інші зважуються на порушення закону.Начальник Управління Державної служби охорони в Закарпатській області Андрій Литовченко вкотре нагадує жителям області про небезпеку квартирних крадіжок.

Пасхальне "Дерево миру" з Німеччини переїде до Мукачева

19-го квітня, у першу неділю після Пасхи, о 16:00 вперше школярами всіх мукачівських шкіл та району буде прибрано писанками одне із унікальних дерев Еко-Центру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат