Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17240, 20

"HR-кав’ярня" проведе в Ужгороді воркшоп

25 квітня в Ужгороді (Жупанатська 15/4, Ужгородський прес-клуб) пройде зустріч Львівського клубу менеджерів із персоналу "HR-кав’ярня". Тема воркшопу "Управління персоналом: покроковий аналіз усіх процесів".

Щадей очолив міліцію

Заступник начальника УМВС області полковник міліції Василь Русин представив особовому складу Хустського міськвідділу нового заступника начальника міськвідділу. Ним став підполковник міліції Володимир Щадей.

Закарпатські письменники і журналісти проводили ознайомчі лекції в третій школі Ужгорода (ФОТО)

Відомі закарпатські письменники і журналісти взяли участь у «Тижні книги», який тривав в Ужгородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням англійської мови з 14 по 17 квітня.

Нічна вінілова вечірка пройшла у закарпатській бібліотеці (ФОТО)    

Цього разу закарпатська молодь зібралась на експериментальну музично-танцювальну вечірку «Круглий звук». Впродовж чотирьох годин з 8-ї вечора і до 12-ї ночі відвідувачі насолоджувались музикою з вінілових платівок, які є у фонді книгозбірні.
       

Працівники ДСО вгамували п’яного закарпатця, який чіплявся до бармена

Після вживання кількох чарок спиртного відвідувач кафе-бару на Закарпатті вирішив поскандалити. Вгамовувати бешкетника довелося працівникам ДСО.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 21 квітня. Нехай ароматна ранкова кава надихає вас на нові звершення. Звертайте увагу на дрібниці, іноді вони можуть розказати про важливі речі. Легкого прокидання, корисних справ і впевненості вам у вівторок!

Фехтування. Анатолій Герей та Влада Харькова здобули медалі на Чемпіонаті України

16 квітня програма чемпіонат України з фехтування відбулися змаганнями шпажистів.

"Дийдо" та "Ужгород" однією ногою у фіналу Кубка області

Минулими вихідними відбулися перші півфінальні матчі Кубка Закарпаття. У обох поєдинках з крупним рахунком перемогли гості. Матчі у відповідь відбудуться у середу та четвер.

Пацкан захотів стати головою Державної фіскальної служби

Закарпатець Валерій Пацкан – у списку   кандидатів на очільника   ДФСУ  

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бодібілдинг і фітнес в Ужгороді

У вихідні в Ужгороді пройшов Відкритий кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу.

Як діяти під час пожежі в будинку чи квартирі

На Закарпатті фіксують збільшення кількості пожеж порівняно з минулим роком. Це викликає занепокоєння у співробітників обласного Управління ДСНС. Станом на 20 квітня 2015 року в краї трапилося 733 пожежі, тоді як за аналогічний період 2014-го було зафіксовано 487 випадків загорань.

У травні українці відпочиватимуть 13 днів

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів від 12 листопада 2014 №1084-р у травні випадає 13 вихідних та святкових днів.

Держекоінспекція   Закарпаття прибрала   прибережну смугу р. Уж


З нагоди Дня Довкілля колективом Державної екологічної інспекції у Закарпатській області проведено природоохоронний захід з прибирання міста. Працівниками Держекоінспекції очищено прибережну смугу р. Уж вздовж набережної   м. Ужгорода від ПЕТ-пляшок та іншого побутового сміття.

Волосянський звинувачує нардепа Пацкана у корупції

Ужгородська прокуратура хоче відсудити у містян 24 земельні ділянки. Про це повідомляє колишній керуїчий справами виконкому Ужгородської міськради Олександр Волосянський.

Через нестачу вакцин за два місяці на Закарпатті щеплено менше 4% немовлят

За два місяці на Закарпатті щеплено менше 4% немовлят. Найгірша ситуація з вакциною проти туберкульозу, і це при тому, що в Україні оголошена епідемія цієї недуги.

Велетенське провалля у Солотвині за три дні побільшало вдвічі

В селі Соловино на Тячівщині утворилося ще одне велетенське провалля. Причому воно росло жахливими темпами і лише за три дні збільшилося вдвічі. При цьому збільшення провалля не зупинилося – воно росте далі.

Закарпатці взяли призові місця у "Будімірський напівмарафон" у Словаччині (ФОТО)

Традиційні легкоатлетичні старти "Будімірський напівмарафон" зібрали 19 квітня кількасот любителів випробувати себе не лише з численних словацьких клубів, але й з Польщі, Угорщини та з України.

Ужгородський військком спростував інформацію про політичне підгрунтя його відправки в АТО

Про це військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов повідомив виданню “Трибуна”.

Губаль розкаже про субсидії, ЗНО і корупцію

У понеділок, 20 квітня, у Закарпатській ОДА відбудеться нарада під головуванням голови облдержадміністрації Василя Губаля за участі керівників районів та департаментів і служб області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат