Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17160, 20

Начальник Закарпатської митниці дасть прес-конференцію в Ужгороді

У четвер, 30 квітня, о 11:00 відбудеться прес-конференція начальника Закарпатської митниці ДФС Вадима Симчери.

Керівниці "Бліц" О. Камінській вручать орден Марії Терезії

У четвер, 30 квітня, о 12.00 вперше відбудеться вручення почесного Ордену Марії Терезії.

Міністр освіти і науки Квіт дасть прес-конференцію в Ужгороді

Завтра, 30 квітня, о 14.00 у залі Вченої ради УжНУ (ректорат) відбудеться прес-конференція професора Сергія Квіта, Міністра освіти і науки України.

Маленьким ужгородцям розказали про трагічну ніч Чорнобиля (ФОТО)

У Сторожниці пройшов вечір-спомин «Той квітень не забудеться ніколи…».

Історії вимушених переселенців, які зараз мешкають на Закарпатті (ФОТО)

Як переселенці починають на Закарпатті життя з нуля.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 29 квітня. Додавайте аромату прийдешньому дню з горнятком улюбленої кави. Нехай вам буде затишно в компанії співрозмовників і легко на початку важливих справ. Гарного дня й смачного кавування!

В. Калінін: Результати дзюдоїстів покращилися кількісно і якісно

Дзюдо - олімпійський вид спорту, який має на Закарпатті добрі традиції. Тому найбільш перспективні спортсмени-дзюдоїсти завжди розглядалися як потенційні кандидати на участь в Олімпійських Іграх.

Погорєлов   доручив   розробити програму надання допомоги на лікування онкохворим дітям

У понеділок   під час ранкової наради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, міських установ та закладів Віктор Погорелов доручив розробити програму, в рамках якої можна було б виділяти гроші для допомоги онкохворим дітям.

Закарпаття – у першій п’ятірці з реалізації програми «Власний дім»

У вівторок, 28 квітня, під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса відбулося засідання координаційної ради з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та спостережної ради обласного фонду інвестування з виконання «Обласної цільової програми «Власний дім» на 2012-2015 роки».

У закарпатських лісах гасили пожежі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Днями рятувальники Мукачівського, Іршавського та Рахівського районів спільно з представниками лісових господарств та медиками   провели навчання по гасінню лісових пожеж та надання допомоги потерпілим.

Близько 1800 абітурієнтів склили ЗНО в Ужгороді

1792 учасники складали у п’ятницю, 24 квітня, тестування з української мови та літератури, яке було, одночасно, і державною підсумковою атестацією за курс середньої школи.

Переселенець із зони АТО відкрив велошколу в Ужгороді (ФОТО)

Тренер з Донецька Віктор Мельник відкрив в Ужгороді сучасну велошколу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 квітня. Дозвольте собі трохи релаксу на початку нового дня. Нехай ароматна ранкова кава і приємні розмови до неї надихають на хороший старт в усіх справах. Приємного прокидання й успіху вам у вівторок!

Гандбол. Карпати зіграють 4 матчі в рамках 5 туру, що проходить в Ужгроді

Сьогодні в Ужгороді стартував 5 тур жіночої гандбольної Суперліги у Західній групі, в якому ГК “Карпати” проведуть чотири матчі. Перший матч ужгородки проведуть завтра, у вівторок. Суперником “Карпат” буде “Хмельничанка”. Поєдинок відбудеться на майданчику "Карпати Арена". На матчі, що відбуватимуться у СК “Карпати Арена” курсуватиме автобус від СК “Юність”.

Таємним голосуванням більшістю голосів Дроботя став головою апеляційного суду Закарпатської області

27 квітня на зборах суддів апеляційного суду Закарпатської області відбулися вибори голови суду та його заступників. Виборча процедура була проведена шляхом таємного голосування, відповідно до законодавчих вимог. На посаду голови суду претендували два кандидати: Микола Крегул та Віталій Дроботя.

ФК Ужгород вдало стартував у новому сезоні Чемпіонату Закарпаття

У неділю відбулися матчі перших турів Чемпіонатів Закарпаття. Дебютант Вищої ліги ФК “Ужгород” впевнено переміг “Тячів” — 2:0. Голи забивали Тома (10) та Скундзяк (53).

Депутати вивчали ситуацію на КП «Міжнародний аеропорт Ужгород»

У понеділок, 27 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій (голова комісії Богдан Кинів). Серед інших розглядалося й питання фінансового стану та перспективи роботи обласного комунального підприємства «Міжнародного аеропорту Ужгород».

В ОДА закликають відзначити 8 і 9 травня з душею та   патріотично

Відійти від стандартних відзначень пам’ятних дат, подібних до тих, які були заведені у радянські роки, пропонує  керівництво Закарпатської ОДА . Особливо актуальним є змінити підходи до відзначення дат, які вшановуємо у травні. Мова про 8 травня – День пам'яті і примирення в Україні та 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Краса не тільки рятує світ, а й допомагає   хворим дітям.

25-26 квітня в Ужгороді відбувся перший етап   конкурсу краси Міс Ужгород 2015, організатором якого виступило   модельне агентство «One Models».

"Говерла" - "Зоря" - 1:2, фоторепортаж

Минулими вихідними відбувся 20-й тур ЧУ у ПЛ. "Говерла", виграючи по ходу матчу, поступилася. Голи забивали: М’якушко (42) — Любенович (83), Ліпартія (90+).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат