Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17200, 20

Рятувальники вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи

24 квітня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся мітинг-реквієм, присвячений пам’яті ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Минуло вже 29 років із дня найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, яка загрожувала світу масштабним зараженням радіацією. Тоді, 1986-го, тисячі українських вогнеборців, серед яких були й закарпатські пожежники, вели відчайдушну боротьбу з радіаційною загрозою.

Напередодні Дня благоустрою на Закарпатті зібрано 20007,39 м³ сміття

25 квітня - Всеукраїнський день благоустрою.Для дотримання чистоти і порядку всіх населених пунктів в області прийнято розпорядження голови облдержадміністрації щодо благоустрою населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення територій області, метою якого є приведення у належний санітарний та естетичний стан населені пункти та прилеглі до них території, ліквідація стихійних та несанкціонованих сміттєзвалищ, та ін.

Українці збирають гроші на віскі, пилесос-робот і силіконові груди (ІНФОГРАФІКА)

У ПриватБанку проаналізували, на що найчастіше збирають гроші українці за допомогою послуги накопичення "Скарбничка".

Сьогодні у Закарпатті перекрили кордон

Сьогодні, 24 квітня, з 8.00 до 11.00 цілком перекрили пункт пропуску «Ужгород», пасажирський напрямок.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 24 квітня. Розпочинайте день з приємних митей кавування. Нехай справи будуть легкими і швидко завершуються. Прокидайтеся в доброму гуморі й проводжайте день у позитивному налаштуванні. Вдалої п’ятниці!

Переможець студентського конкурсу «Кращий за фахом» вчиться у Хусті

Вже в котре доброю традицією стало проведення конкурсу професійної майстерності серед випускників медичних коледжів Закарпатської області. Проведення таких конкурсів є стимулом до навчання, до творчості, особистого вдосконалення, а також підвищення престижу професії медичного працівника.

На Закарпатті вже майже 4 тисячі переселенців зі Сходу

Дані про кількість громадян України, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції актуальні станом на 22 квітня 2015 року.

Представники Закарпаття вибороли 26 медалей на Чемпіонаті України з кікбоксингу

16-19 квітня в Броварах проходив Чемпіонат України з кікбоксингу серед юніорів. У змаганнях взяли участь понад 800 кікбоксерів.  

Майже півтисячі військових зі зони АТО звернулися за медддопомогою на Закарпатті

В тому числі 244 особи 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.Виявлено 224 хворих, із яких 134 – госпіталізовано в лікувально-профілактичні заклади, 185 – особи направлено на консультацію до вузьких спеціалістів.

Міський голова Ужгорода   приєднався до відзначення Дня Землі

22 квітня, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов долучився до висаджування дерев з нагоди відзначення міжнародного Дня Землі.  

Михайло Чурило: «Як зробити Ужгород кращим»

Корупція, бюрократія, зневага до права громадянина — це те, на що ми наштовхуємось кожного дня. Але сподівання, що все вирішиться “згори”, є марними. Як показує практика, долати проблеми і робити місто кращим для життя може тільки громада. Про три кроки самоорганізації громади та її вплив на владу розказує політик та громадський діяч, депутат Ужгородської міської Ради Михайло Чурило.  

Мер Ужгорода став зіркою СТБ (ВІДЕО)

В сюжеті програми «Вікна» телеканалу СТБ розкрито подробиці скандального відео, пов’язаного з погрозами від мера Ужгорода Віктора Погорєлова начальнику муніципальної поліції Сергію Горбаню.

В Ужгороді пройде майстер-клас від "Cantus" і співаків зі Швейцарії (АФІША)

2 травня, о 18.00 у Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт камерного хору "Cantus" і співаків зі Швейцарії у рамках спільного майстер-класу.

Мінінформ перевіряє діяльність начальника комунікацій Закарпатської ОДА

За інформацією, яку отримало наше видання з джерела у Міністерстві інформації воно перевіряє діяльність начальника інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю закарпатської ОДА Володимира Піпаша.

У найстарішій кав’ярні Ужгорода пройде майстер-клас із виготовлення блокнотів (ФОТО)

У неділю, 26 квітня у найстарішій кав’ярні-музеї Ужгорода "Під замком" ("Снек", вул. Ольбрахта) пройде майстар-клас "Моє Закарпаття - блокнот своїми руками". Організатор - "Тепло рук".

“Дорога життя” тепер має приміщення європейського зразка (ФОТО)

Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» в Ужгороді уже переселився в оновлене, по-справжньому затишне, сучасне, а головне — зроблене з любов’ю приміщення на вулиці 8 березня.

Carlsberg Ukraine запустив мікс на основі “віскі-коли” (ФОТО)

Літо 2015 обіцяє бути не тільки спекотним, але і смачним – компанія Carlsberg Ukraine підготувала для шанувальників бірміксів освіжаючий сюрприз – новинку «Славутич ICE Mix Scotch Type Cola». Це оригінальний мікс, в основі якого один із найпопулярніших коктейлів у світі – «віскі-кола».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 23 квітня. Вірте у краще й будьте в гармонії з собою. Нехай вас надихає тепле весняне сонце й чашечка ароматної кави на початку нового дня. Відпускайте з легкістю все погане й звільняйте місце для хорошого у своїх думках. Гарного четверга!

Студент УжДУ виборов бронзу на Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств (Відео)

У Львові відбувся Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА. Другокурсник факультету здоров’я людини Ален Гаїбов здобув бронзу у ваговій категорії до 78 кг у дисципліні кіокушинкай карате.

Відбулося жеребкування Чемпіонатів Закарпаття з футболу

Сьогодні на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулося засідання Виконкому ФФЗ на якому було проведено жеребкування Чемпіонатів області з футболу. У Вищій лізі змагатимуться 12 команд, що на 4 команди більше ніж торік. У Першій лізі змагатимуться по 10 команд у кожній зоні, що загалом на 4 команди менше ніж у минулому році.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат