Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17080, 20

Закарпатські школярі випустять у гірські річки лососеву рибу

На Закарпатті у гірські річки випустять 40 тисяч мальків рідкісного виду лососевих риб.

Про репродуктивне здоров’я закарпаток сьогодні розкажуть експерти

У вівторок, 12 травня о 12.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна,6) в рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров`я відбудеться прес-конференція присвячена проблемним питанням здоров’я жінок.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 12 травня, вівторок. Нехай ваш день розпочинається вдало і легко. Пам’ятайте про горнятко ароматної кави – заряд бадьорості, із якого добре розпочинати ранок. Корисних вам справ, приємних співрозмовників, гарного настрою і загалом хорошого вівторка!

Закарпатський ветеранів привітали в ОДА (ФОТО)

8 травня на Закарпатті відбулися урочистості з нагоди Дня пам'яті і примирення.

Як прикордонники випускали в небо голубів миру (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники випустили в небо голубів миру з нагоди Дня пам'яті і примирення.

Фехтування. В Ужгороді відбувся Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону пам'яті Герея

1-2 травня в Ужгороді кадетський сезон 2015-2016 відкрив Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону пам'яті Заслуженого тренера України Герея В. В.

2-3 травня в Ужгороді відбулися 54-і міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок "Дружба"

У традиційному атлетичному змаганні прийняли участь 15 команд України та Закарпатської області, а також гості зі Словаччини загальною кількістю 250 учасників.

У закарпатських автобусах — червоні маки (ФОТО)

На Закарпатті до Дня пам’яті та примирення в автобусах розмістили червоні маки.

На кордоні у словака вилучили зброю

Вчора, 7 травня, іноземець намагався без дозвільних документів вивезти із України предмет схожий на пістолет та набої до нього. Сталося це на митному посту «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС, на який громадянин Словаччини заїхав на автомобілі «Volvo S60».

У Закарпатті залишився один ветеран-пожежник (ФОТО)

Закарпатські рятувальники привітали ветерана Другої світової війни з Днем Перемоги.

Влітку любителі квасу насолоджуватимуться новинкою - "Квас Тарас Білий" (ФОТО)

ТМ «Квас Тарас» представляє любителям природних і корисних напоїв новий сорт – «Квас Тарас Білий». Новинка, створена шляхом живого бродіння з натуральних інгредієнтів, вже доступна у продажу на всій території України.

Історія вимушеної переселенки з зони АТО Тетяни Хорошилової

Психолог Тетяна Хорошилова з Макіївки: «Відчула себе «біженкою», коли довелося звернутись по допомогу для дитини».

Аналітика: Опальні мільйонери, або П'ять перших жертв боротьби з олігархами

После смены власти сразу несколько украинских миллионеров лишились государственной поддержки. Фокус выбрал пять примеров противостояния власти с богатейшими людьми Украины

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 8 травня. Цінуйте мирне небо, яке є над вами і щирий сміх, який лунає навколо. Прокидайтеся щасливими і намагайтеся робити в цей день корисні справи. Віри вам у власні сили, смачної ранкової кави і добра у серці!

Як закарпатці купуватимуть   автомобілі в Європі

У прикордонному Закарпатті купівля автомобілів у Європі стала актуальною з часів кінця СРСР. У той час тримався штучний курс рубля СРСР і закарпатці масово купували старі «Волги» та «Москвичі» у тій таки Словаччині за тисячу-дві рублів. Фактично купувалися автомобілі, які вже повинні були йти на утилізацію.

Першого заступника міністра оборони ЧССР — вихідця з Закарпаття — суд реабілітував лише 1990-го

Недоля спіткала абсолютну більшість із тисяч і тисяч закарпатців, які з патріотичних почувань і, уникаючи знущань угорських фашистських окупантів, тікали з осені 1939-го   до кровних братів у СРСР, де   їх кидали до в’язниць, потім відправляли у трудові табори на північ, звідки повернутися судилося одиницям. Уже після 1990-го їх реабілітували. Як правило, посмертно.

Мамині історії про Вероніку Мишко та Анжеліку Фукс

Переважно за кожним успіхом відомих людей стоїть надійний тил, який сіє перші зерна, надихає, підштовхує, вкладає час, фінанси, терпіння...

О. Скиталінська: Якщо хочемо бути здоровими, половину нашої тарілки мають займати рослинні продукти

«У кожного з нас є свій запас здоров’я, переданий нам генетично, на який ми впливаємо власним способом життя», — стверджує найвідоміший лікар-дієтолог України Оксана Скиталінська.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат