Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17020, 20

15 закарпатців-учасників АТО   шукають роботу через центр   зайнятості

Сьогодні 521,4 закарпатця вважаються зайнятими. Рік тому таких було на 20 тисяч більше. Кількість безробітних у області становить 9 508 осіб, а на одне місце претендують майже 14 осіб.

ДЮФЛ-Закарпаття. «Бронька» перемогла «Колос»

У Підвиноградові, в рамках чемпіонату ДЮФЛ-Закарпаття серед хлопчиків 2003-2004 року народження, місцевий «Колос» Виноградівський район випробував на міцність «Броньку» з Іршавського району.

В Ужгороді брудна війна компроматів

Як повідомляє Інтернет-видання ProZak.info, в Ужгороді триває протистояння між кількома владними групами впливу. Нинішній голова міста Віктор Погорєлов тримає удар як від свого першого заступника Івана Волошина, так і від колишнього тимчасового мера Віктора Щадея.

16 травня в ужгородському сквері Петефі пройде суботник

16 травня ужгородські працівники ПриватБанку прибиратимуть територію скверу на пл. Ш. Петефі. Запрошуємо клієнтів та усіх бажаючих приєднатися до “зеленого” суботника.

У Закарпатті у ДТП загинули двоє людей

Ввечері 14 травня на 739-му кілометрі траси Київ-Чоп поблизу с. Ганьковиця Свалявського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Афганці та учасники АТО підкорили Говерлу (ФОТО)

Сходження на найвищу вершину українських Карпат здійснили представники   Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану, учасники антитерористичної операції на сході країни.

Віра Варцаба, УжНУ: «Хочете стати заможними та успішними – оберіть професію фінансиста»

Економічний факультет – один із найстаріших та найпопулярніших серед факультетів Ужгородського національного університету. Понад 50 років цей структурний підрозділ забезпечує потреби економічної теорії і практики краю, України, а деколи й закордоння.

Юрія Чижмаря можуть призначити головою Закарпатської ОДА

Активність на Закарпатті одного із депутатів Верховної Ради змусила журналістів шукати додаткову інформацію про зміни, які готуються в області. Мова про представника Радикальної Партії Олега Ляшка – Юрія Чижмаря.

У Закарпатті хочуть створити молодіжний центр

Закарпатська молодь проведе ІІ обласний молодіжний форум.

Автотуристам: За що у Польщі тепер забирають водійські права

Новини близького зарубіжжя. За їзду по місту зі швидкістю 52 км/год польська поліція на 3 місяці забере ваше водійське посвідчення. Ці та інші жорсткі покарання починають діяти з 17 травня.

У Закарпатті працюють над тим, аби допомогти дітям-аутистам

У Закарпатській ОДА створено робочу групу з підготовки проекту обласної програми „Про психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей з аутизмом”.

Закарпатці отримали спадщини і подарунків на 111 мільйонів гривень

За період деклараційної кампанії, яка   стартувала 1 січня 2015 року, мешканцями Закарпаття подано 5490 декларацій про майновий стан і доходи за 2014 рік.

Мукачівський клуб “Товариш” пройшов цікавий маршрут Закарпаттям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Чимало цікавинок зустріли у поході, що відбувся 9 травня, тридцять гуртківців Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді, які займаються в Мукачівському клубі «Товариш».

Литовський   гонг-майстер зачарує Ужгород (ПРОГРАМА, ФОТО)

З 21 по 24 травня в обласному центрі Закарпаття пройде “Гонги-фест”.

Голова "Закарпатгазу" пояснить, чому людям прийшли квитанції за новим тарифом

У п'ятницю, 15 травня, планується брифінг для журналістів голови правління ВАТ "Закарпатгаз" Віталія Марциновича Шатила.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 15 травня. Нехай всі важливі справи, які доведеться зробити нині, легко і швидко закінчуються. Звільняйте час для себе і своїх коханих. Кавуйте з насолодою, і хай сьогодні усе вдається!  

На Закарпатті триває освітньо-євроінтеграційна конференція на базі МДУ

Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми наукового і освітнього простору в умовах поглиблення євроінтергаційних процесів», присвячена 20-річчю Мукачівського державного університету, триває у виші міста над Латорицею.

Центр зайнятості влаштував на роботу одного з 15 учасників АТО

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

ГУ ДФС на   Закарпатті повернуло державі 2 млн 831тис. грн.

Напередодні працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області підвели підсумки своєї роботи протягом 4 місяців 2015 року.

У Закарпатській ОДА відбувся семінар з питань надання населенню житлових субсидій

Днями представники з Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку провели у Закарпатській ОДА семінар зі спеціалістами райдержадміністрацій, виконкомів міських рад   з питань соціального захисту населення, детально розповівши про новий порядок надання населенню житлових субсидій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат