Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17000, 20

Районний футбол. Огляд 6-го туру чемпіонату Мукачівщини

Головна несподіванка сталась у Іванівцях, де найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. Трохи більшого ми очікували від «Нижнього Коропця», «Ключарок» та «Ромочевиці». Найпередбачуваніше завершився центральний поєдинок у Дерцені.

ДЮФЛ-Закарпаття. Чергові   перемоги команд із Сільця та Виноградова (Фото)

Ключові поєдинки ДЮФЛ-Закарпаття вікової категорії 2003-2004 року народження однієї із зон, для здобуття путівок до наступного раунду, відбулись на стадіоні в Підвиноградові. Пропонуємо вам коротенький огляд   трьох баталій на цій затишній арені.

"Карпати" перемагають в першому матчі 6-го туру

В Ужгороді проходить фінальний тур жіночої Суперліги сезону 2014/2015. У першому турі «Карпати» зустрічалися з командою київської ДЮСШ, в якому перемогли з рахунком 47:24.

Аналітика: Пане Яценюк, чому іноземні фахівці втікають з Кабміну?

Из украинского правительства уходят иностранные специалисты, приглашенные работать на министерские должности и на позиции советников. Они обвиняют Кабмин в нежелании проводить реформы.

24 посадовців Закарпаття можуть   люструвати

Реєстр чиновників, що підлягають люстрації, створено Громадським люстраційним комітетом. Це зроблено для того, щоб суспільство домоглося люстрації всіх, хто втримався на посадах і не допустило повернення тих, кого вже звільнено.

Землю під МАФи в Ужгороді виділяли незаконно - прокуратура

Функції міської ради чомусь перебрав на себе виконком, який і вирішував, кому надати дозвіл на оренду.

У Закарпатті 20 іноземців звернулися за захистом

На Закарпатті перебували представники Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні Дмитро Плечко та Ганна Копцюх.

В ужгородському парку “Підзамковий” може з’явитися спортивно-розважальний комплекс

Це питання розглядатиметься на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради, яке відбудеться цієї середи.

Дорожній знак у Великих Лазах на Ужгородщині: бути чи не бути?

Через численні скарги щодо інформаційно-вказівного дорожнього знаку на автошляху міжнародного значення Київ-Чоп, на ділянці села Великі Лази, нещодавно у райдержадміністрації відбулася нарада.

Нового закону про місцеві вибори не буде?

У правлячої коаліції залишилось 10 робочих днів, щоб прийняти зміни до виборчого закону про місцеві вибори

Мешканці прикордонної з Румунією зони можуть перетинати кордон за спрощеною процедурою

14 травня 2015 року набрала чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про місцевий прикордонний рух, що була вчинена 2 жовтня 2014 року в м. Київ та затверджена постановою КМУ №164 від 31 березня 2015 року.

Нелюди топчуть квіти та ламають лавиці у райцентрі

У центрі Перечина невідомі особи топчуть квіти на узбіччях тротуару, нахабно засмічують їх недокурками, хоч поруч знаходяться спеціальні урни для сміття, а також ламають лавиці для сидіння пішоходів.

Прес-центр обласної міліції презентують в Ужгороді

Прес-центр обласної міліції презентують в Ужгороді
Правоохоронці запрошують представників засобів масової інформації.

Кривавою драмою закінчився нічний забіг в Ужгороді

В Ужгороді побили організатора Night Run-у Олександра Поповича. Таку інформацію разом з фото було викладено у соціальній мережі "Вконтакті", у групі "Street Workout Uzhgorod".

"Говерла" розгромно програє у Луцьку

Відбулися матчі 24-го туру УПЛ. "Говерла" свій матч провела на виїзді з луцькою "Волинню". Втретє поспіль у Прем"єр-лізі ужгородська команда пропускає 4 і більше голів. Загалом за три останні поєдинки (з "Динамо", "Шахтарем" та "Волинню") 17 м"ячів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 травня. Нехай усе, що ви задумали, реалізується якомога швидше. Життя повне несподіванок, приймайте їх із радістю і пам’ятайте, що немає нічого випадкового. Гарного вам понеділка й успіхів в усіх справах!

Ще ніколи в Закарпатті   так не вирубували ліс

У Закарпатті триває безконтрольне вирубування лісів. У нашій області 16 державних   лісомисливських господарств і Національний парк «Зачарований край». І майже скрізь діють одні й ті самі схеми, за якими ліс нищівно вирубується, а прибуток із цього отримує не держава, а групи ділків.

Довічно засуджені   зашили собі роти

Вони вимагають звільнити керівництво Закарпатської УВП № 9 та припинити розслідування проти їх оточення.

«Створили собі ворога з води, псуємо її і боремося з нею»

Звичайна безгосподарність гальмує енергетичну незалежність Закарпаття.

Аншлаг у Закарпатгазі!

Закарпатці хочуть майданити через ціни за газ у своїх квитанціях.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат