Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17040, 20

Йосип Кобаль: Чому закарпатці не окремий народ, а Лаборець, Корятович і будителі – не герої

Історія не знає умовного способу, стверджує відомий вислів. Нерідко вона є приводом маніпуляцій людьми, які не знають історії і не цікавляться нею. Помилкових суджень вистачає і в підручниках, які колись були частиною ідеології й не могли бути написані інакше.

Дітям загиблих у зоні АТО оплатять навчання у вишах

Народні депутати ухвалили закон щодо державної підтримки учасників бойових дій та їхніх дітей, а також дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення АТО, бойових дій чи збройних конфліктів чи під час масових акцій громадянського протесту. Відповідне рішення підтримали у четвер 245 нардепів, передає Укрінформ.

До псування білбордів нардепа в Ужгороді причетний Балога

Днями місцеві активісти оприлюднили в мережі Фейсбук інформацію про зіпсовані білборди закарпатського нардепа від партії «Удар» В. Пацкана.

На Закарпатті на одну вакансію претендують 15 людей

Сьогодні під час брифінгу директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич розповів про сучасний ринок праці області.

Програма Міжнародного Дня музеїв у закарпатському музеї Бокшая

18 травня світова спільнота відзначає День музеїв. З нагоди свята музейники краю підготували насичену програму культурно-мистецьких заходів.

В Україні почали видавати військовий журнал (ФОТО)

Журнал адресовано українським військовим, а також буде цікавий волонтерам, журналістам, історикам, філософам, культурологам, і взагалі   широким колам громадськості, зацікавленим у створенні української мілітарної культури.

Сьогодні у Закарпатті сильні зливи

Про це повідомляє Закарпатський гідрометеорологічний центр.

Закарпатська влада дасть гроші сільгоспвиробникам

Сільгоспвиробники отримають допомогу з обласного бюджету.

Анатолій Гриценко: Влада готує злочин проти народу в інтересах багатіїв

Правительство Арсения Яценюка планирует совершить преступление против украинского народа в интересах кучки олигархов.

Закарпатські кіборги розповіли, як вони боролися у аеропорту Донецька (ФОТО)  

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція закарпатських «кіборгів", бійців 80-оі аеромобільної бригади десантників Миколи Миньо та Романа Трубіна, які брали участь у бойових діях в Донецькому аеропорту.

У галереї "Ілько" відбудеться ніч музеїв (АФІША, ВІДЕО)

У суботу, 16 травня після 21.00 у "Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" проходитиме акція "Ніч Музеїв"!

Губернатор Закарпаття Губаль вирішив відокремити освіту від політики

Василь Губаль: "Освітня галузь має бути позбавлена політики!".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 травня. Смакуйте ароматну каву на початку нового дня і нехай усі справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в гармонії з собою й оточенням, вірте у краще, воно обов’язково настане. Вдалого четверга!

БК Ужгород вперше дістався півфіналу в Першій лізі

В Сумах відбулася вирішальна стадія ЧУ у Першій лізі. До фіналу восьми вийшли кращі команди «Східної» та «Західної» груп.

Закарпатські екологи б’ють на сполох через вирубування лісів

Закарпатська область має унікальні не тільки для України, а й загалом для Європи природні умови і тому довкілля регіону вважається чи не найголовнішим його багатством. Водночас проблеми екологічного характеру залишаються дуже актуальними для Закарпаття і з кожним роком все більше загострюються та несуть суттєву загрозу для екологічної безпеки території краю.

Заключний тур Суперліги проведуть в Ужгороді

Фінальний тур жіночої Суперліги відбудеться наступного тижня в Ужгороді, так вирішили у ФГУ. 11 команд змагатимуться протягом тижня у СК «Юність» та «Карпати Арена». Найближчим часом буде оприлюднений розклад ігор.

У квітні митниця спрямувала до бюджету майже 288,7 млн грн

Закарпатська митниця ДФС у квітні цього року спрямувала до бюджету 288 млн 699 тис. грн податків. Загальні обсяги перерахувань квітня 2015-го відносно квітня 2014 року є більшими   на 78,4 % або на 126 млн 881 тис. грн.

Туристический Ужгород без фонтанов

С переменным успехом, но неотвратимо в Закарпатье наступает лето. Уже было несколько жарких дней, заставивших пересмотреть свой повседневный гардероб в пользу легких футболок.

На Закарпаття та Україну насувається екологічна катастрофа. Руками клану Балог (ФОТО, ВІДЕО)

Регулярні потопи, селеві сходи, забруднене повітря, відсутність туристів – все це перспектива нашого краю вже найближчим часом. Причина такої невтішної перспективи лежить на поверхні, а точніше – у горах.

Мера Хуста вигнали з ЄЦу через публічне фіаско Андрія Балоги

Сталася історія цієї неділі – на святкуванні Дня міста Хуст.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат