Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16960, 20

Спортсмен із Закарпаття уже добіг Львівщини, аби зібрати гроші для діток, хворих на ДЦП (ФОТО)

Минулої неділі в Ужгороді стартував «Марафон життя». Це наймасштабніший забіг у тисячу кілометрів, який триватиме 20 днів і завершиться на Майдані Незалежності у Києві.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 21 травня. Розпочинайте день із приємних відчуттів, будьте в гармонії з собою. Життя прекрасне, цінуйте його. Нехай у четвер швидко завершуються важливі справи і звільняється час для відпочинку. Смачного кавування і вдалого дня!

Стадіон «Спартак» оновлюють

Голова обласної ради Володимир Чубірко та начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман оглянули як тривають будівельні роботи на стадіоні «Спартак», де коштом області буде облаштоване ще одне спортивне поле.

Закарпатський НОК визначився з датами проведення ряду спортивних заходів

18 травня у СК «Юність» під головуванням керівника Закарпатського НОК України Івана Риляка відбулося чергове засідання виконкому.

Вілкул: Коаліція не поставила на голосування закон про індексацію пенсій

- На порядку цього пленарного тижня знову немає жодного законопроекту, які запропонував Опозиційний блок. Ми наполегливо щотижня пропонуємо розглянути закони, які вимагають негайного застосування - це стабілізація економічної ситуації, індексація заробітних плат і пенсій, мирне врегулювання на Сході.

Звільненим з військової строкової служби обіцяють   матеріальну допомогу

Про це повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Ганна Морозюк.

Надходження від   плати за землю в Ужгороді зросли майже втричі

За 4 місяці 2015 року, не зважаючи на затягнене рішення міськради про ставки земельного податку, плата за землю значно зросла. Так, якщо за перші чотири місяці 2014 року ужгородська податкова зібрала майже 3,5 мільйони плати за землю, то у 2015 році за аналогічний період зібрали понад 8,9 мільйона. Тобто зростання склало 256% або 2,5 рази. Про це розповіла Марія Бадида, начальника ДПІ у м. Ужгороді головного управління ДФС у Закарпатській області.

Ужгород має офіційно 26 мільйонерів

Станом на сьогодні, 20 травня, серед громадян, як подали декларації про свої доходи у 2014 році, 9 – мільйонери.   Ще 17 фізичних осіб-підприємців задекларували доходи понад мільйон гривень.

«Веселковий передзвін» в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На території Закарпатського музею народної архітектури та побуту відбувся третій обласний фестиваль фольклорних колективів шкіл естетичного виховання «Веселковий передзвін».

Обласний бюджет Закарпаття отримав нове джерело поповнень

Як повідомили у Департаменті фінансів Закарпатської ОДА, з початку року відповідно до змін, внесених в Бюджетний кодекс України Законом України від 28 грудня 2014 року № 79-VIII, до обласного бюджету почали надходити 10,0 % податку на прибуток підприємств приватного сектору економіки.

Через нестачу палива Укрзалізниця скасувала рейси Королево-Батьово та Батьово-Солотвино

Укрзалізниця скасувала рейс №6577 Королево-Батьово, котрий прибуває у Берегово о 06:39 (за середньоєвропейським часом), та рейс №6578 Батьово-Солотвино, котрий прибуває у Берегово о 10:27 (за середньоєвропейським часом).

В Ужгороді визначили місця для відпочинку, але заборонили біля них купатися

Рішення "Про облаштування місця відпочинку та заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста" було прийнято сьогодні на виконкомі Ужгородської міської ради.

У Києві за участі закарпатців пройшов Перший Українсько-Словацький форум

14-15 травня 2015 року в рамках робочого візиту в Україні перебував Державний секретар Міністерства закордонних справ та європейських питань Словацької Республіки (МЗСЄП СР)   Ігор Слободнік.

Перша група добровольців «Карпатської Січі» легалізувалась у 93-й механізованій бригаді (ФОТО)

Сьогодні завершується легалізація першої групи «Карпатської Січі», яка входить до «Легіону Свободи», у складі 93 механізованої бригади.

ГК Карпати обіграють Реал у треьому матчі фінального туру Суперліги

Відбулися матчі третього ігрового дня VI-го туру чемпіонату України з гандболу. "Карпати" з великим рахунком обіграли "Реал" — 32:15. Завтра у команд вихідний. Матчі відновляться у четвер. У турнірній таблиці "Дніпрянка" випереджає "Карпати" на два очка, однак ужгородки мають гру в запасі.

Гравець «Говерли» у складі збірної України вирушив на юнацький фінал ЧС до Нової Зеландії

Захисник основного складу ужгородської "Говерли" Тарас Качараба разом з юнацькою збірною України 2000 р. н. відбув на фінал Чемпіонат світу.

Баскетбол. Ужгородські команди перемогли у чемпіонаті Закарпаття

У суботу—неділю в ужгородському СК «Юність» відбувся фінальний етап Чемпіонату Закарпаття з баскетболу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 20 травня. Нехай вам буде легко розпочинати новий день і хороші справи. Прокидайтеся в доброму гуморі, успішно плануйте новий день. Нехай середа буде яскравою і повною приємних несподіванок!

Завершальні поєдинки ДЮФЛ Іршавського району знову будуть коментуватись на центральну трибуну!

У середу 20-го травня в місті Іршава, на стадіоні «Бужора», відбудуться два заключні поєдинки дитячо-юнацької футбольної ліги Іршавського району у віковій категорії U-16. Принциповості додає той факт, що в обох двобоях зустрічаються сусіди по таблиці.

Фонд держмайна очолив Білоус, Антимонопольний комітет - Терентьєв

Верховна Рада підтримала кандидатуру Ігоря Білоуса на посаду голови Фонду держмайна та Юрія Терентьєва - голови Антимонопольного комітету.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат