Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16920, 20

Сміття «виповзає»

35-гектарний сміттєвий полігон влада планує у Буштині та Стеблівці. Їхні громади — проти.

Виживання «Говерли»

До кінця чемпіонату у Прем’єр-лізі залишаються два тури. У передостанньому турі «Говерла» зіграє в Києві з донецьким «Металургом». Матч відбудеться на «Оболонь-Арені». В рамках УПЛ команди зіграли у 15 поєдинках: +7=6–2. Голи: 24:11. У матчі першого кола перемогла «Говерла» — 1:0.

Безвізовий режим може отримати лише економічно сильна країна

Сьогодні в Ризі проходить Саміт Східного партнерства. Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер практично відмовив нашій країні в європейській перспективі та отриманні членства в Європейському союзі. Не отримала Україна і безвізового режиму, який давно обіцяла українська влада. Експерти відзначають, що це справа далекого майбутнього.

В Ужгороді пройдуть жіночі практики за системою “Вагітон”

В Ужгороді відбудеться три цікаві семінари: "Стародавні практики йогів" 30 травня; Підготовка до природніх пологів – 30 травня та "Жіночі практики за системою" Вагітон " 31 травня, який проводитиме інструктор Київської школи йоги і керівник системи "Вагітон" Наталі Пахомова.

У Закарпатті незаконно виділили 158 га землі біля кордону

Прокуратурою Закарпаття виявлено незаконне виділення 46 земельних ділянок загальною площею майже 158 га уздовж лінії кордону.

Чи фіксують на Закарпатті факти торгівлі людьми? (Відео)

Чимало закарпатців перебувають у зоні ризику потрапити у рабство, через часті виїзди на заробітки до інших країн

Україна - серед лідерів онкологічної захворюваності у Європі

У понеділок, 25 травня, о 12.00 в прес-центрі обласного Центру здоров’я (пл. Театральна,6) відбудеться «Круглий стіл» з питань доступності знеболення для паліативних хворих та розвитку паліативної допомоги в м. Ужгород та області.

Перечинська влада підробляє офіційні документи?

Про це в мережі Фейсбук повідомляє громадський діяч Іван Погоріляк.

Мукачівські прикордонники перевищили службові повноваження

Прокуратурою Закарпатської області внесено до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення за фактом перевищення службових повноважень службовими особами Мукачівського прикордонного загону (ч.1 ст. 365 КК України).

В Ужгороде пік цвітіння борщівника. Це вам не сакури, і не магнолії (ВІДЕО)

Еще немного и в Ужгороде можно будет проводить "Борщевик-фест"

Серед ужгородських злодіїв ромів дуже мало – Мирослав Горват

Круглий стіл із питань ромської громади Ужгорода відбувся у міськвідділі міліції. Про це повідомив представник ромської громади Мирослав Горват.

ВІДЕО: у вихідні Закарпаття порине у Середньовіччя

Один з найпопулярніших фестивалів Мукачівщини – Фестиваль середньовічної культури «Срібний Татош» відбудеться у замку Сент-Міклош, що в смт. Чинадієво.

Закарпатські медики проведуть змагання з тенісу, волейболу і плавання

У суботу, 23 травня о 10.30 на ужгородському стадіоні «Авангард» стартують фінальні змагання   ХV обласної спартакіади працівників охорони здоров’я Закарпаття.

Через двори та тротуари міліція гналася за п’яним ужгородським водієм

Учора, 21 травня, біля бару "Три горби" 27-річний водій білого автомобіля "Фольксваген", виїжджаючи зі стоянки, вдарив іномарку "Фіат" та втік з місця пригоди.

У Боздоському парку буде сімейне свято

Завтра у Боздоському парку в Ужгороді відбудеться сімейне свято. Початок о 15.00.

Балога звинуватив владу у використовуванні 25-го кадру

"Жан-Клод Юнкер, заявивши у Ризі, що перспектив членства в ЄС для нас не існує, фактично одним реченням підвів риску під балачками всіх можновладців України щодо готовності рухатися до Євросоюзу.

Завтра в Ужгороді пройде сімейне свято з конкурсами і призами

23 травня, у суботу, у Боздоському парку в Ужгороді відбудеться сімейне свято, присвячене Дню сім'ї, яке відзначали нещодавно. Розпочинаються заходи о 15.00.

У суботу закарпатські медики змагатимуться у 14 видах спорту  

У суботу, 23 травня в 10.30 на ужгородському стадіоні «Авангард» стартують фінальні змагання   ХV обласної спартакіади працівників охорони здоров’я Закарпаття.

Сьогодні “Карпати” і “Дніпрянка” боротимуться за “срібло” у жіночій суперлізі з гандболу

Сьогодні, у п’ятницю, 22 травня, в Ужгороді на «Карпати Арені» відбудеться матч за друге місце в жіночій Суперлізі з гандболу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 22 травня. Зважайте на дрібниці, бо вони можуть вказати на важливі речі. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою, нехай день розпочинається з приємних вражень. Хороших вам співрозмовників до кави і гарної п’ятниці!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат