Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16840, 20

Закарпатців на авто з іноземними номерами на кордоні Словаччини чекатиме сюрприз

Стало известно, что к 24 августа 2015 года на КПП «Ужгород» будет проведено полное разграничение зон въезда на Украину и выезда из Украины транспортных средств путем установления ограждения.

Королева стриптизу Ужгорода поділилася секретами уникальної професії (ФОТО)

Ее хотят видеть каждую субботу в клубах по всей стране. Ее телу завидует в Ужгороде немало женщин. Она умеет превращать соблазн в настоящее искусство...

Двоє депутатів Закарпатської обласної ради склали депутатські повноваження

27 травня депутати Закарпатської обласної ради підтримали відставку двох своїх колег – Роберта Бровді та Андрія Масла.

План заходів до Дня захисту дітей в Ужгороді

Нижче публікуємо план заходів до Дня захисту дітей в Ужгороді

"Тарифний майдан" взяв і "захопив" обласну раду!

Ще до початку чергової сесії Закарпатської обласної ради в зал прийшли кілька десятків мітингувальників, котрі себе називають представниками «тарифного майдану».

Мукачівського аеропорту вже немає. Знову!

Рішення №17 “Про ліквідацію Мукачівського міського комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Мукачево” ухвалили сьогодні, 28 травня.

На Закарпатті перевірили якість транзитного газу

Вчора на Закарпатті представники ПАТ «Укртрансгаз» первірили якість газу, який експортують в Україну та Європу.

ДФС роз’яснила, як оподатковується адвокатська діяльність

Сумісність адвокатської діяльності і спрощеної системи оподаткування.

В Ужгороді для діток пройде майстер-клас із виготовлення мотанок

29 травня в Обласному музеї народної архітектури та побуту з нагоди Дня захисту дітей народні умільці проведуть майстер-клас з виготовлення мотанок.

1400 закарпатських медиків змагалися між собою (ВІДЕО)

У суботу на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулись фінальні змагання   ХV обласної спартакіади працівників охорони здоров’я Закарпаття.

Маленька закарпатка Юлія Мішко представить область на модельному конкурсі у Києві

У четвер, 28 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція маленької закарпатки – Юлії Мішко, яка представлятиме область цього року на фіналі Національного дитячого модельного фестивалю «Міні Топ-Модель України 2015», який проходитиме 7 червня в Києві.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 травня. Нехай небажані емоційні стани не порушують вашої внутрішньої гармонії. Прагніть успіху й досягайте його. Щастя поруч, озирніться й візьміть його в руки. Гарного четверга!

Олександр Ледида: «Уряд кидає власний народ у тарифну кабалу»

У три з половиною рази більше за газ, ніж у 2014-му уже заплатили закарпатці цьогоріч. Це тільки ті, хто використовує блакитне паливо для опалення. Хто ж за допомогою газу готує їсти та підігріває воду, заплатили у сім разів більше.

У Мукачеві завершився Кубок області з гімнастики (Відео)

У Мукачеві пройшов кубок Закарпаття з художньої гімнастики. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4 до 16 років з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва. Уперше турнір приймало Мукачево. Перемогла команда КОДЮСША «Спартак» з Мукачева, друге та третє місця у клубів «Спартак» з Луцька та «Динамо» з Ужгорода.

Найспортивніші ветерани живуть на Іршавщині

В Іршаві пройшли змагання ХХІ спартакіада ветеранів   спорту області. До програми спартакіади входили змагання з волейболу, міні-футболу, легкої атлетики, настільного тенісу, шахів та шашок.

У змаганнях козаків найкраще виступили школярі з Лінців

22 травня 2015 року в м.Ужгород на стадіоні "Спартак" з усієї області зібралися учасники на свій традиційний обласний турнір Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт – 2015». Щороку його організовує обласне відділення НОК України (голова І.І.Риляк) спільно з департаментом освіти і науки ОДА (директором М.А. Мотильчак), управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, Закарпатським обласним відділенням Комітету ФВС МОН України.

Спортсмени ужгородської ДЮСШ №1 представили Україну на турнірі у Словаччині

У суботу 23 травня 2015 в Словаччині в місті Римавська Собота проходив традиційний міжнародний турнір з дзюдо серед дітей та кадетів у таких вікових групах: U11 (2005-2006), U13 (2003-2004), U15 (2001-2002). Турнір зібрав під дахом льодової арени більше 400 дзюдоїстів з 10 країн Європи: Австрії, Угорщини, Румунії, Чехії, Польщі, Сербії, Словенії, Словаччини, Хорватії та України.

Ужгородські дзюдоїсти виступили на Кубку України. Діброва здобув срібло

21—22 травня в Сумах пройшов відкритий Кубок України з дзюдо серед чоловіків і жінок. У змаганнях взяли участь понад 250 дзюдоїстів.

В Ужгороді будуватимуть найдовшу іграшкову залізницю

У рамках благодійного проекту «Дитячий експрес», присвяченому Дню захисту дітей, планується силами дітей та батьків Ужгорода побудувати найдовшу іграшкову залізницю і вперше в Україні встановити такий рекорд Гіннеса.

З початку року на Закарпатті підпалили 13 автівок

Про це сьогодні, 26 травня, під час прес-конференції повідомив заступник начальника УМВС України у Закарпатській області Василь Русин, повідомляє власкор ІА ZIK.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат