Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16760, 20

Чеський "шенген" стане доступніший для українців

Чехія надала українцям можливість подавати заяви на Шенгенські, п'ятирічні візи.

Що може означати новий наступ Путіна на Донбасі

Возобновление наступления ЛДНР на различных участках фронта на востоке Украине актуализировало вопрос относительно того, насколько широким будет это новое наступление Путина и какие последствия оно повлечет.

В Угорщині за підроблення документів затримали 48-річну жінку, ймовірно закарпатку

Співробітники Національного бюро розслідувань Угорщини, що проводять розслідування злочинів, пов'язаних із торгівлею людьми, затримали 48-річну жінку та ще кількох осіб, яких підозрюють у підробці офіційних документів, які надають їм право перебувати на території Євросоюзу.

Тарас Чорновіл: Уважно слухав звернення Президента до парламенту. Багато чого не почув

Уважно слухав Президента. Багато чого не почув. Ніби все ясно, але не досить конкретно. Мені забракло конкретики. Можливо це ті речі, які не можна озвучувати.

Аналітика мовою оригіналу: "На плечах повсталого народу до влади прийшли брехуни і негідники"

Открытое письмо к патриотам: В нищей стране обнищавшие люди одевают, кормят, экипируют армию. В это же время миллионы и миллиарды через поборы, откаты, контрабанду, торговлю должностями идут в карманы высокопоставленных негодяев.

Лідер закарпатських опозиціонерів Ледида проти приєднання Закарпаття до Галичини

Наше видання отримало заяву лідера Опозиційного блоку Закарпаття Олександра Ледиди з приводу територіально-адміністративної реформи.

Буде обмежено рух на українсько-словацькому кордоні

На митно-прикордонному переході «Вишнє Нємецьке» у період з 1 по 15 червня 2015 р. буде обмежено рух в напрямку пасажирських перевезень – в’їзд на територію Словацької Республіки.

Стипендія буде для кращих студентів та соціально незахищених (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Система нарахування студентських стипендій, яка успадкована від Радянського Союзу, повинна бути змінена. На цьому під час брифінгу наголосила перший заступник міністра освіти Інна Совсун.

Юна закарпатка отримала третє місце на Всеукраїнському конкурсі малюнків безпечного руху

У Києві нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху».

Пивоварня Jacobsen відсвяткувала свої 10 років на фестивалі пива у Данії (ФОТО)

На фестивалі пива у Копенгагені відбулося урочисте відкриття церемоніальної діжки з нагоди 10-річного ювілею пивоварні Jacobsen.

У закарпатській філармонії гратиме музика з кіно (АФІША)

11 червня, о 18.30 у Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт естрадно-духового оркестру "Музика з кінофільмів".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 4 червня. Нехай ароматна ранкова кава приємно бадьорить вас на початку нового дня. Цінуйте яскраві миті життя, нехай вони повторюються якомога частіше. Гарного вам настрою у четвер, швидкого завершення справ і достатньо часу для себе та рідних!

Тарас Качараба розповів про перемогу над збірною М'янми

– У М’янми доволі непогана команда. Гравці невисокі, але швидкі й технічні, які за першої ліпшої нагоди намагаються вилітати в контратаки. Визнаю, спершу було важко. Давалося взнаки хвилювання, плюс, можливо, ми трошки недооцінили суперника. Звідси – не дуже якісна гра в першому таймі. У перерві заслужено отримали від тренера… Його претензії стосувалися, скоріше, не тактичних моментів, а психологічних. Олександр Васильович вимагав зібраності та холоднокровності у завершальній фазі. Адже до того було втрачено купу гарних нагод.

Шість закарпатських держпідприємств продадуть “з молотка”

Кабінет міністрів України прийняв рішення продати шість закарпатських державних підприємств
До списку увійшли:

Перечинські рятувальники отримали допомогу від польських колег


У рамках відзначення 616-ої річниці з моменту першої письмової згадки про               м. Перечин, це місто відвідала делегація з польського міста-побратима Глогов Малопольський. Гості Закарпаття взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня міста, а також завітали до місцевих рятувальників.

Тільки один закарпатський нардеп проголосував за право громадян переслідувати корупціонерів

Наприкінці травня Верховна Рада прийняла Закон щодо посилення ролі громадянського суспільства в боротьбі з корупційними злочинами.

Поляки передали закарпатським рятувальникам захисні каски, пожежні ремені і ліхтарі (ФОТО)

У рамках відзначення 616-ої річниці з моменту першої письмової згадки про Перечин, це місто відвідала делегація з польського міста-побратима Глогов Малопольський. Гості Закарпаття взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня міста, а також завітали до місцевих рятувальників.

Романтичне відео на книгу закарпатця Гавроша "Чорне вино любові"

Буктрейлер на книгу Олександра Гавроша "Чорне вино любові" створила виноградівська міська бібліотека.

Закарпатські депутати хочуть обмежити рух транспорту у лісах

23 сесія облради підтримала депутатський запит Миколи Рішка   щодо заборони безконтрольного руху транспортних засобів лісовими угіддями області та вирішила направити його на розгляд   обласної державної адміністрації.

Маленька ужгородка Юля Мішко поїде на всеукраїнський модельний конкурс (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція маленької закарпатки – Юлії Мішко, яка представлятиме область цього року на фіналі Національного дитячого модельного фестивалю «Міні Топ-Модель України 2015».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат