Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16860, 20

У Хусті дитсадок оновили завдячуючи чеським партнерам

Сьогодні в Хусті відбулася урочиста церемонія здача в експлуатацію дитсадка №8 «Ялиночка». Тут два роки тривала реконструкцію закладу. Для цього проекту кошти виділені з обласного та міського бюджетів, а також Парбудіцького краю Чеської республіки.

Закарпатські митники знову вилучили партію бурштину


Сьогодні на митному посту «Дякове» Закарпатської митниці ДФС в громадянина України працівники митниці знайшли приховані 5 кг бурштину. Українець їхав у приватних справах в Румунію на автомобілі «VOLKSWAGEN PASSAT”, з реєстраційним номерним знаком Польщі.

На пожежі в с. Підвиноградів на Виноградівщині загинув 48-річний чоловік

Вранці 27 травня у с. Підвиноградів Виноградівського району пожежа охопила надвірну споруду, обладнану під житлове приміщення. У цей час в помешканні спав його 48-річний власник. Сусіди помітили загорання, лише коли полум’я зсередини споруди перейшло на дах.

На Мукачівщині школярі під наглядом рятувальників ліквідували умовне загорання

26 травня у Чинадіївському дитячому будинку-інтернаті, що на Мукачівщині, рятувальники організували урок безпеки в рамках Тижня знань з основ БЖД. У ньому взяли участь близько 80 дітей і весь педагогічний колектив навчального закладу.

На Закарпатті легалізували   роботу понад півтисячі громадян

З початку року за сприяння територіальних органів ДФС у Закарпатській області легалізовано працю 524 громадян. Закарпатці не тільки отримали обов’язки, але і права, що гарантовані законодавством. Офіційне працевлаштування громадян принесло користь і бюджету – 93 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 200 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Голова Закарпатської ОДА запропонував   Громадській раді контролювати владу

У вівторок, 26 травня, керівник області зустрівся з президією Громадської ради при Закарпатській ОДА для того, аби обговорити співпрацю та основні проблеми в краї. Питань до очільника області в активістів було чимало.

Ужгородська лікарня отримала нове оснащення (ФОТО)

Наразі роботи в половині палат уже завершені, в лівому крилі ще тривають ремонтні роботи. Щоб повністю завершити сьомий поверх потрібно ще 550 тисяч гривень.

Як легалізувати газовий котел? (ВІДЕО)

Третина закарпатців користуються нелегальними газовими котлами! У «Закарпатгазі» порахували - із 270-ти тисяч абонентів, щонайменше 35% – не мають всіх документів для експлуатації котлів та водонагрівачів.

Сергій Ратушняк показав реальну ціну на газ

Про це лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк повідомив у мережі Фейсбук.

Учасник АТО, закарпатець Максим Бережник розповів про своє відрядження у Артемівськ

Нещодавно з зони АТО повернувся наш земляк, дубівчанин, дільничний інспектор Хустського МВ УМВС України у Закарпатській області, старший лейтенант Максим Бережник.

Малі бізнеси як спосіб вижити на Закарпатті (ВІДЕО)

Не прогоріти, а заробити! За статистикою, кожен третій закарпатський підприємець скоротив витрати та персонал, кожен п’ятий – шукає можливості переформатувати бізнес.

Закарпатця засудили на 2 роки через ухилення від мобілізації

Мешканця Великоберезнянщини засуджено до двох років за ухилення від призову під час мобілізації.

Директора Ужгородського навчального центру затримали на хабарі у 15000 гривень

Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами викрили директора одного з навчальних центрів м.Ужгорода. Останній, користуючись своїм службовим становищем, отримував неправомірну вигоду.

Закарпатські митники вилучили в угорця   AUDI А4 (ФОТО)

Закарпатська митниця: через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу.

Із Закарпатської ОДА "попросили" ще одного регіонала

З ОДА звільнився ще один регіонал. З посади пішов директор департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола.

На Ужгородщині виявили боєприпаси часів Другої світової війни (ФОТО)

26 травня в селі Концово Ужгородського району виявили велику кількість вибухонебезпечних предметів.

Найспритніші закарпатські депутати – в Перечині, найповільніші – в Ужгороді

На стадіоні "Авангард" в Ужгороді завершилася традиційна спартакіада депутатів місцевих рад, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

В УжНУ створюють кафедру військової підготовки

У нинішніх умовах збройного конфлікту на сході України виникає потреба підготовки фахівців військово-патріотичного виховання молоді, зауважив полковник Василь Олійник, який доповідав про створення військової кафедри під час Вченої ради 26 травня.

Ужгород — місто з ароматом кави

Закарпаття, напевно, – один з найбільш привабливих для туристів регіонів України. Тому, отримавши запрошення від Ужгородського прес-клубу відвідати цей мальовничий край у рамках проекту «Від Сходу до Заходу», я погодилася без вагань.

Закарпатські трубопроводи посилено охоронятимуть

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду відбулась нарада із керівниками та посадовими особами суб’єктів господарювання трубопровідного транспорту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат