Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16820, 20

Закарпатські ЗОШ закінчують 9 тис. 11-класників

Сьогодні, 29 травня, в усіх загальноосвітніх школах області відбулося свято «Останнього дзвоника».

Ледида зустрівся із делегацією зі Словаччини та Чехії

Депутат обласної ради, лідер «Опозиційного Блоку» на Закарпатті   Олександр Ледида, голова   Пряшівського самоврядного краю (Словаччина)   Петер Худік і гетьман Пардубицького краю Чеської республіки Мартін Нетоліцки сьогодні в Ужгороді обговорили політичну ситуацію в Україні, і соціально-економічні   перспективи Закарпаття.

Закарпатські пауерліфтери виступили на Чемпіонаті світу у Швеції

У місті Сундсвалль (Швеція) за участі 279 спортсменів з 27-ми країн пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи серед дорослих, юніорів і юнаків, який за рівнем результатів фахівці назвали фантастичним. Збірна команда України була представлена дев'ятьма атлетами, серед котрих двоє закарпатців: студент УжНУ Євген Криса і член університетського спортклубу Олександр Шляхта.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 29 травня. Нехай ваш ранок розпочинається вдало і легко. Запрограмовуйте хороший настрій з горнятком ароматної кави, налаштовуйте себе на успішне виконання справ. Попереду – вихідні, тому швиденько допрацьовуйте все заплановане. Смачної кави і гарного реаксу!

Гандбол. Ужгородська СДЮШОР - чемпіон області серед юнаків

23 травня 2015 року у м. Ужгород пройшли змагання Першості області з гандболу серед команд ДЮСШ, СДЮШОР, в якій приймали участь юнаки 2003-2004 років народження з команд ДЮСШ м. Перечин, ДЮСШ м. Хуст - Нарцис,   ДЮСШ В. Березний, ОДЮСШ «Спартак», команда з Берегівського р-ну та СДЮШОР м.Ужгород.

За «безпечними» знаннями - в гості до рятувальників

Закарпатські рятувальники завжди радо зустрічають гостей, особливо коли до них навідуються школярі. Таке спілкування з учнями вкрай важливе та пізнавальне для підростаючого покоління, адже дітлахи не лише отримують необхідні знання щодо правил безпечної життєдіяльності, а й на власні очі можуть побачити життя закарпатських вогнеборців зсередини.

Ужгородські вогнеборці загасили пожежу на території деревообробного цеху

27 травня в с. Коритняни Ужгородського району на території деревообробного цеху відбулося загорання тирси. Відходи виробництва знаходилися одразу біля будівлі цеху. Пожежу помітив директор підприємства, який о 15:34 подзвонив до оперативно-рятувальної служби.

Директором Закарпатського облмуздрамтеатру призначили Василя Марюхнича

Його кандидатуру на посаду директора Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв погодили на сесії Закарпатської обласної ради.

Володимир Панов: полюбіть свою професію, і вона відповість вам взаємністю

Володимир Панов звернувся до нової генерації професіоналів.

«Укрзалізниця» оприлюдинала нові правила перевезення пасажирів

Відзавтра для перевезення дітей українськими потягами більше не потрібен оригінал свідоцтва про народження. Також дозволять перевозити залізницею домашніх собак та котів.

Радіти тепер чи ні закарпатцям-учасникам антитерористичної операції?

Сесія Закарпатської обласної ради сьогодні, 28 травня, прийняла Програму підтримки учасників АТО.

Срібна Земля з Угорщиною стали ще ближчими

Депутати Закарпатської облради затвердили Програму розвитку свого співробітництва на 2015–2016 роки із Загальними зборами області Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина), підписану 22 травня в угорському Берегдароці.

«Спрощенець» може здійснювати зовнішньоекономічну діяльність

Фізична особа – підприємець – платник єдиного податку може здійснювати зовнішньоекономічну діяльність за умови, що ним не здійснюються види діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування.

Закарпатці заробляють в середньому 20 гривень за годину

Дані про заробітні плати найманих працівників у квітні оприлюднило Головне управління статистики у Закарпатській області.

Межа бідності проходить одразу за спинами 90% закарпатців

На тлі зниження заробітної плати працівників на Закарпатті з місяця в місяць 7dniv.info пропонує проаналізувати статистичні дані про рівні зарплат в областях України за останні півтора роки (з часу зміни курсу валют).

В Україні різко подорожчав борщ, а кастрюля окрошки коштує вже понад 100 грн.

Борщевой набор в Украине снова подорожал. Как подсчитал "АПК-Информ", всего за неделю набор продуктов для борща прибавил в цене более 6%.

Закарпатський селекціонер Стратон розповів, як відстояти право на інтелектуальну власність

      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція відомого закарпатського селекціонера Генріха Стратона.   Йшлося про результати судового рішення Ужгородського міськрайонного суду, який визнав виключне право Генріха Валентиновича Стратона на використання торгової марки «КІВІ КАРПАТ СТРАТОНА».

Депутати Закарпатської облради ухвалили програму підтримки учасників АТО

Депутатським корпусом затверджено   комплексну програму на 2015 – 2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих.

Прокуратура знайшла "фальшиву" земельку

Господарський суд Закарпатської області задовольнив позов прокуратури, предметом якого було визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою у Мукачівському районі площею 5 га і вартістю понад 1 млн.грн.

Закарпатців на авто з іноземними номерами на кордоні Словаччини чекатиме сюрприз

Стало известно, что к 24 августа 2015 года на КПП «Ужгород» будет проведено полное разграничение зон въезда на Украину и выезда из Украины транспортных средств путем установления ограждения.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат