Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16800, 20

Гейзо Ігнаці – фотограф, з чиїх світлин ми знаємо старовинне Берегово

Старі світлини – це завжди захопливо. Нещодавно передивлявся свої старі фотоальбоми - хоча скільки їм там років – 10, 15… - з епохи, коли всі клацали на дешеві «мильниці», а потім здавали плівки на проявку та друк, і цих точок від відомих фотогігантів «Fuji», «Agfa», «Kodak» навіть в Берегові було чимало.

Уночі в центрі Ужгорода якісь обкурені "3,14-дараси" поламали лавиці

Про це у соціальній мережі “Фейсбук” повідомила ужгородка Ріна Ігнат і додала кілька світлин.

Хустяни знову відморозились. Винуватий — той самий Деркач

Вже четвертий рік поспіль Свято морозива в місті Хуст, яке проводиться за сприяння Благодійного фонду Степана Деркача, стає надзвичайною подією в житті маленьких хустян.

У вас буде нервовий тік, але в Ужгороді виступить група "ТІК"

Святковий концерт відбудеться 2 червня 2015 року у місті Ужгород, у драмтеатрі.

Закарпатець Іван Пилипець (так співає, що капець!) покинув «Голос країни» (ВІДЕО)

Іван Пилипець співав у півфіналі пісню «Тече вода» Володимира Івасюка. Однак, за результатом глядацького голосування поступився місцем у фіналі своєму супернику з Донецька Антону Копитіну.

Шалом алейхем, панове! У Львові таки відкрилося Почесне консульство Ізраїля

Новое дипломатическое представительство будет способствовать укреплению украинско-израильских связей

Які заходи чекають на закарпатців у червні?

Головні культурно-мистецькі події на території області, що дозволять організувати відпочинок в Закарпатті у червні більш цікаво та оригінально.

Один із «батьків» адмінреформи вважає, що Закарпаття вже Угорщина

«Після нинішньої важкої роботи в Янушах, поїхав на термальні джерела в Косино. Що вам сказати? Якщо хочете побувати в Угорщині не виїжджаючи з України - вам сюди.

Нова адміністративна реформа ліквідує на Закарпатті районні адміністрації

Тривалий час детальний план адмінреформи в Закарпатті не виходив за межі владних кабінетів. І хоча з обнародуванням "перЕспективного" плану не поспішали, помилок наробили навіть у заголовку (на фото). Хочеться вірити, що хоч поділили громади "маломайкоректно".

В Ужгороді відбувся відбір місцевих петанкістів на Чемпіонат України

Як повідомляє Prozak.info, сьогодні на майданчиках готельно-рекреаційного комплексу «Золота Гора» спортсмени Ужгородського петанк-клубу провели ігри з відбору на Чемпіонат України, який відбудеться 20-21 червня у Києві.

Для всіх районів Закарпаття розробили символи

Туристичний клуб УжНУ, Турінформ Закарпаття, громадська організація «Панонія», творчий клуб «Ungang» оголосили акцію «Допоможи Закарпаттю! Допоможи закарпатському туризму!», яка триває до 10 червня 2015 року.

Якою була література краю у минулому столітті

Доктор історичних наук, професор Роман Офіцинський видав нову книгу «Новітня література Закарпаття». Тут зібрані статті, рецензії, огляди, нариси про людей, які вплинули на літературний процес у Закарпатті ХХ століття.

Про банківські махінації, брудну «Юність», обмеження виїзду за кордон, Погорєлова та Інтернет

Редакція публікує чергову добірку листів, інші наразі — у черзі, чекаємо від вас нових історій.

Щотижневі брифінги міліції: Про вишиванку, п’яних силовиків і крадіжки велосипедів

У закарпатській міліції нова традиція — щовівторка вона звітує пресі про свою роботу за сім днів. Цього тижня у прес-центрі УМВС у Закарпатській області відбувся перший брифінг. Йшлося про підпали авто, крадіжки велосипедів, інцидент на ужгородському Параді вишиванок, відповідальність правоохоронця, який навмисно збив дів­чину на пішохідній зоні, а також про наркотики, п’яних міліціонерів за кермом і хабарі.

Закарпатці починають   протестувати проти тарифів

Різке підняття тарифів на газ, електрику та воду викликало обурення серед закарпатців. Вже доволі тривалий час перед будівлею обласної влади на площі Народній в Ужгороді триває «антитарифний» пікет активіста Івана Данацка.

У суботу "Говерла" приймає фіналіста Ліги Європи ФК "Дніпро"

В останньому турі Чемпіонату «Говерла» зіграє з «Дніпром». Ужгородці ще в минулому турі вирішили головну задачу на сезон — залишитися в Премєр-лізі. Дніпропетровці ж іще змагаються за срібні медалі. Щоб стати другим їм потрібно перемагати і сподіватися на поразку «Шахтаря» у матчі з «Карпатами».

На Закарпатті хочуть   створити 43 спроможні   територіальні громади

Перспективний план щодо формування спроможних територіальних громад наразі перевіряють у Міністерстві регіонального розвитку. Невдовзі його повинні затвердити на сесії облради.

Туї й інші декоративні рослини гинуть через прибиральниць, — вирішили в мерії

Нещодавно в Ужгородській міській раді спеціалісти радилися як бути: в місті гинуть нібито цілком невибагливі до температур і поливу туї та інші декоративні рослини. Так, навесні в центрі Ужгорода замінили кілька туй у кадках на пішохідній вулиці Корзо.

Наближаються фінальні поєдинки ЧУ з боксу

31 травня в Ужгородському спорткомплексі «Юність» відбудуться фінальні бої Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2001-2002 р.н. Відкриття   31 травня о 15:00 годині.Вхід вільний!На нагородження прогнозується приїзд Олімпійських чемпіонів та Президента Федерації боксу України!

Ужгородські онкологи стурбовані ситуацією зі захворюваністю серед городян

      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала тривожна ситуація із захворюваністю ужгородців на онкологічні захворювання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат