Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16740, 20

Мукачівець взяв бронзу на ЧУ з гірського бігу й готується до ЧУ Світу у Великобританії (ФОТО)

Вихованець Мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» Сергій Расчупкін виборов бронзову медаль чемпіонату України з гірського бігу.

350 чиновників з культури змагалися у спартакіаді в Ужгороді (ФОТО)

6 червня на стадіоні "Авангард" в Ужгороді працівники галузі культури Закарпаття активно демонстрували свою любов до фізичної культури та спорту.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 8 червня. Нехай ароматна ранкова кава додає вам впевненості у власних силах. Справи будуть виконуватися легко, якщо будете підходити до них із гарним настроєм, упевненістю й натхненням. Легкого вам понеділка!

Чому в Закарпатті   гальмує мобілізація?

Останнім часом тема мобілізації в Закарпатті набула широкого розголосу. Зокрема через те, що ресурс бажаючих йти до війська закарпатців фактично вичерпався, а влада вимагає виконання плану 5-ї черги мобілізації.

10 обіцянок Петра Порошенка. Рік потому

Впродовж першого року президентства Петрові Порошенку
так і не вдалося реалізувати більшість зі своїх обіцянок.

Як будуть об’єднувати у громади

Наразі головною темою для обговорення є територіально-адміністративна реформа. Мова йде про укрупнення адміністративних одиниць. Села та міста будуть об’єднувати у громади, потім райони планують об’єднати в якісь повіти, а області — в регіони.

Кодекс більшовицького маразму

Ця стаття стосується діючого сьогодні Житлового кодексу України (далі в тексті — ЖКУ) як індикатора ефективності роботи   Верховної Ради України та адміністрацій президентів за 23 роки існування незалежної держави Україна.

Іван Скрябін: Коли виїжджали за кордон, нам казали, що поразка прирівнюється до зради

Волейболу в Україні цього року виповнюється 90 років. Іван Скрябін майже його ровесник — йому 83. Перший майстер спорту СРСР із волейболу в Західній Україні, член збірних команд України та молодіжної збірної колишнього Союзу, тренер легендарної волейбольної команди співробітників УжДУ, яка стала чемпіоном Радянського Союзу серед викладацьких команд. І це далеко не всі спортивні заслуги Івана Івановича...

Закарпатська влада привітала 5 жінок-суддів (ФОТО)

Сьогодні, 5 червня голова обласної ради Володимир Чубірко взяв участь в урочистих зборах суддів та працівників господарського суду Закарпатської області з нагоди 24-ї річниці утворення системи господарських (арбітражних) судів України.

Чому зірвалася сесія Ужгородської міськради

Засідання депутатів Ужгородської міської ради сьогодні, 5 червня, не розпочалося через відсутність кворуму. Зокрема не було депутатів, що пройшли до ради від Єдиного Центру.

В Ужгороді пройде дитяче шоу від “Бліц” (АФІША)

Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» організовує щорічний звітний концерт «Дивіться, чому мене навчили у «Бліці». Дитяче шоу буде проведене 13 червня 2015 р. у Закарпатському облмуздрамтеатрі двічі – о 16:00 та о 19:00.

"Rock-H" презентував кліп "Бескидом ішла" (ВІДЕО)

Лідер закарпатського рок-гурту "Rock-H" Віктор Янцо презентував новий кліп "Бескидом ішла".

Закарпатські малюки за малюнки майбутнього отримали подарунки від податкової (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Урочисто нагороджено переможців ІІ етапу конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини».

В Ужгороді триває Школа клінічних нейронаук (ФОТО)

4-6 червня в Ужгороді проходить науково - освітній проект для фахівців – Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання -2015».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 5 червня. Додавайте улюблені солодощі до ароматної кави і зустрічайте з легкістю новий день. Шукайте гармонію всередині себе - і знайдете її навколо. Гарної вам п’ятниці і вдалого релаксу на вихідних!

За субсидіями вже звернулися понад 14 тисяч домогосподарств Закарпаття


У квітні поточного року близько 7,5 тисяч домогосподарств області отримали субсидії на житлово-комунальні послуги. Після зміни цін і тарифів на житлово-комунальні послуги з 1 квітня 2015 року станом на 1 червня за призначенням субсидій за спрощеним порядком в цілому по області звернулося 14024 особи. З них 4599 сім’ям вже призначено субсидії, інші – в опрацюванні.

Закарпатське ТОВ применшило вік трьом вантажівкам «DAF»

До митного контролю та оформлення з метою вільного використання на митній території України трьох вантажних автомобілів: двох «DAF XF» та «DAF FA LF 45.160», керівник одного із закарпатських товариств подав документи працівникам митного посту «Тячів» Закарпатської митниці ДФС.

Порошенко роздав нардепам флешок на 84 тисячі 200 гривень

Своє щорічне послання до Верховної Ради Президент України роздав народним депутатам на флешках, які коштували бюджету майже 85 тисяч гривень.

Жіноча збірна з гандболу перед матчем в Ужгороді обіграє японок

Перед матчем зі збірною Польщі, що відбудеться в Ужгороді, збірна України потренувалася на японках.

Цього року квартири закарпатців обкрадали 98 разів

За 5 місяців 2015 року у Закарпатській області зафіксовано 98 квартирних крадіжок. Про це сьогодні, 4 червня, під час прес-конференції повідомив   Андрій Алексик, начальник відділу технічної служби УДСО у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат