Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16660, 20

Камерний хор "Cantus" з оркестром Leopolis провели вечір Баха у Закарпатській обладміністрації ФОТО

15 червня у фойє Закарпатської облдержадміністрації відбувся спільний виступ камерного хору "Cantus" та оркестру "Leopolis" (Львів).

Закарпатці, які мають дорогі авто, невдовзі заплатять транспортний податок

До 1 липня закарпатці, власники авто які використовувалися до 5 років і мають об’єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см, отримають повідомлення про сплату транспортного податку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок 16 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі й плануйте корисні справи вже зранку. Нехай улюблена кава бадьорить до роботи, а близькі люди приємно дивують сюрпризами. Гарного вам настрою у вівторок і смачного кавування!

ФК "Ужгород" впевнено переграє команду з Ужгородського району

Відбулися матчі 7-го туру Чемпіонату Закарпаття з футболу. Першу перемогу у Вищій лізі Чемпіонату Закарпаття з футболу здобула іршавська команда. З найбільшим рахунком у турі перемогла "Поляна". "Ужгород" впервнено обіграє "Середнє" і продовжує йти на першому місці. Одну гру перенесено на середу. У західній зоні Першої ліги лідер з Ракошина програв "Соколу". Після 7-го туру в трійці лідерів відразу три команди з однаковою кількістю очок. У східній зоні "Говерла" вийшла на чисте перше місце обігравши вдома конкурента по таблиці ФК "Вишково".

В Ужгороді жебрають переважно не місцеві роми

Про це розповів громадський активіст, журналіст, представник ромської громади Мирослав Горват.

Мешканці будинку, що на   Джамбула, 50,   вийшли на вуличний пікет

В Ужгороді знову вуличний пікет. Цього разу мешканці проблемного багатоквартирного будинку по вул. Джамбула, 50. перекрили дорогу на вул. Собранецькій.

Альбомний довідник про музеї краю представлять в Ужгороді

Музейне багатство краю – під однією палітуркою. 16 червня о 12.00 в мультимедійному залі Закарпатського обласного музею народної архітектури та побуту відбудеться презентація видання "Подорож музеями Закарпаття".

Рада не повинна йти у відпустку, поки не будуть прийняті рішення про індексацію зарплат і пенсій

Депутати Верховної Ради не повинні йти у відпустку, поки не будуть прийняті рішення з питань, від яких залежить життя мільйонів українців - індексації зарплат і пенсій, а також зниження тарифів і створення ефективної системи надання субсидій, - заявив Олександр Вілкул, народний депутат, глава Фонду «Українська перспектива».

Через зливи   на Рахівщині зійшов селевий потік


Ввечері 14 червня на території Рахівського району відбулося сходження селевого потоку.

У Закарпатті обговорюють перспективу польського малого прикордонного руху (ФОТО)

Керівництво Закарпаття зустрічалося з Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом.

У Закарпатті пройшли змагання з гірського ралі (ФОТО)

Близько тридцяти екіпажів змагалися в етапі чемпіонату України з гірського ралі на Закарпатті. У суботу, 13 червня, відбулося офіційне відкриття перегонів.

В українських офіс-менеджерів знизилися зарплатні апетити (ІНФОГРАФІКА)

Вимоги до зарплати визначаються рівнем конкуренції і термінами пошуку роботи.

В Ужгороді, можливо, облаштують рекреаційну зону біля озера

Ужгородські активісти розробили проект реконструкції рекреаційної зони поблизу озера на місці колишнього парку Перемоги.

Як закарпатці сплачуватимуть ЄСВ (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Інструкція щодо нарахування і сплати ЄСВ: що змінилося?

В Україні запустили сайт, на якому можна придбати будь-які товари і послуги

Відтепер закарпатцям не обов’язково шукати необхідний товар чи послугу на численних дошках оголошень, адже в Інтернеті з’явилася "Перша українська біржа попиту".

«Жигулівське Запорізького Розливу» взяло перше місце на Міжнародному конкурсі

Пиво «Жигулівське Запорізького Розливу» зайняло перше місце на Міжнародному дегустаційному конкурсі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 15 червня. Нехай ваш ранок розпочинається з внутрішньої гармонії, ароматного кавування у компанії бажаних людей. Цінуйте яскраві миті свого життя, а також тих, з ким їх проживаєте. Вдалого вам понеділка й смачної кави!

У турнірі "Олімпійське лелеченя" вдруге поспіль перемагають учні села Лінці

9 червня 2015 року, в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов третій етап (обласний фінал) Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя».

Для чого роздмухують скандал із аквапарком?

Маленька передісторія. Свого часу тодішній мер Ужгорода Сергій Ратушняк уже фактично підписав угоду з іноземними інвесторами про залучення в місто 27 мільйонів євро для будівництва найбільшого в Центральній Європі аквапарку. Тоді (як і нині) при владі в області були представники клану Балог, які не могли допустити, щоб ці кошти пройшли повз їхні кишені, тому був запущений потужний бюрократичний механізм, після чого проект будівництва аквапарку був закритий.

У Мукачеві таки хочуть   ліквідувати еколого-натуралістичний центр

Попри судове рішення про заборону ліквідації процес не припиняють.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат