Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16680, 20

Будапешт після Дебальцевого   й Іловайська

Наші військові — про українську війну та реабілітацію в Угорщині.

Програму приватизації комунального майна з розгляду зняли. Сесію все одно зірвали

3 червня під час громадських слухань щодо програми приватизації комунальної нерухомості на поточний рік ужгородці прийняли резолюцію, в якій рекомендували не тільки зняти проект рішення з розгляду, а й ввести мораторій на продаж майна до кінця 2015 року.

Оксана Скиталінська: Справжня дієта триває все життя

Люди сприймають дієту як щось тимчасове, ніби на дієту треба сісти чи лягти, а потім зістрибнути з неї. Насправді дієта з латинської мови означає «спосіб життя». Це таке харчування, яке людина підтримує протягом усього життя, бо це і є дієта у кращому розумінні», — пояснює лікар-дієтолог Оксана Скиталінська.

Міліція затримала причетних до згвалтування вагітної жінки

Жахлива пригода сталася у середу в Ужгороді в районі колишнього цеге­льного заводу. 17-річну молоду жінку жорстоко згвалтували невідомі. Як стало відомо згодом, жінка була вагітною. Від жорстокої наруги вона знепритомніла, наразі постраждала перебуває в лікарні.

20 тонн спирту як сантехніка — резонансне виявлення податкової міліції

На 7, 6 млн. грн. підакцизних товарів вилучили з незаконного обігу податківці з початку року. З них тютюнових виробів — на 1,6 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів — 1,5 млн. грн., спирту — 2,6 млн. грн., транспортних засобів — 1,5 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів — 80 тис. грн.

За маршрутками з GPS ужгородці слідкуватимуть в Інтернеті

11 червня в Ужгородському прес-клубі зібралися міські перевізники, представники Громадської ради і активісти, аби спільно знайти «Шляхи вирішення транспортних та земельних проблем в місті Ужгороді». Метою зібрання стало питання про встановлення GPS–трекерів у маршрутних таксі.

Василь Кухта презентував в Ужгороді "Бога із машини"

Закарпатський письменник, родом із Гуцульщини,   Василь Кухта «вивів у світ» збірку, присвячену трагічним подіям сучасної України.

Унікальний закарпатський лікар – про боротьбу зі смертельними недугами

Мало хто знає, що на Закарпатті, зокрема в Ужгороді, живе унікальний лікар – доктор медичних наук Михайло БИЧКО. Його унікальність навіть не в тому, що він талановитий кардіолог, а в тому, що він – другий в Україні за кількістю запатентованих винаходів

В Ужгороді обговорять будівництво хоспісу на “Кірпічці”

Питання відновлення парку Перемоги в Ужгороді, більш відомого під назвою “Кірпічка”, виносять на громадські слухання.

Горянам показали, як збирати тривожну валізу на випадок евакуації

У Рахові рятувальники розгорнули мобільний консультаційний пункт.

На закарпатців чекають чергові «комунальні сюрпризи». Неприємні...

Якщо наші краяни думали, що цьогорічне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги непідйомні, то що казати про наступні ініціативи уряду.

До Дня Конституції Укрзалізниця пустить додатковий потяг “Київ – Ужгород”

До Дня Конституції Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Київ-Ужгород, інформує урядовий портал.

Прокуратура провела перевірку закарпатської тюрми

В Закарпатську установу виконання покарань відділу Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області (№9) з комплексною перевіркою провідала прокуратура Закарпатської області

Громадян Словаччини накажуть за участь у війне за бойовиків Донбасу

В Словакии готовят поправки в уголовный кодекс, которые вводят наказание за участие граждан страны в иностранных нерегулярных вооруженных формированиях, сообщает издание Teraz.

Якби вибори пройшли тепер, чверть українців не пішли би голосувати

Только 13,6% жителей Украины проголосовали бы за Петра Порошенко, если бы президентские выборы состоялись в конце мая, на втором месте – лидер "Батькивщины" Юлия Тимошенко,

Ужгородські чиновники «сидять на мішку» з європейськими грошима (ВІДЕО)

Ужгород – велосипедна столиця. Принаймні прагне бути такою. Хоча велорух за останні кілька років став більш інтенсивним, досі не зроблено жодної велодоріжки.

Губернатора Закарпаття Губаля підловили у зловживанні службовим становищем (ВІДЕО)

Мова йде про прокладання за вказівкою Губаля асфальту до його власного вівчарника, у той час, коли дороги у сусідніх селах мають вигляд гірший, ніж після війни.

Ужгородці збирають підписи проти забудови популярного парку

Наступного тижня в Ужгороді відбудуться громадські слухання про долю одного з відомих парків міста – 40-річчя Перемоги.

Ужгородський економічний ліцей уже в серпні матиме оновлений фасад  


Ремонт фасаду економічного ліцею на площі Петефі в Ужгороді завершать уже на початку серпня. Про це повідомив керівник фірми-підрядника. яка виконує роботи ПП «Пантеон».

Міська влада обіцяє забезпечити ремонт дахів житлових будинків

В Ужгороді ПП «Юрченко» виконує капітальний ремонт дахів житлових будинків. Уже завершено роботи на вулиці Закарпатській, 45 та Корзо, 25.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат