Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16900, 20

ПФУ роз’яснив, якими будуть пенсії у закарпатських педагогів та науковців

Як поінформувала начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, 17 травня 2015 року набрав чинності Закон України від 21.04.2015 №340-VІІІ "Про внесення змін до Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 26 травня. Цінуйте спокійні ранки і ароматну каву, яка додає затишку і тепла. Налаштовуйтеся на вдалий початок нового дня. Нехай всі справи йдуть легко і швидко завершуються. Сонячного вам настрою у вівторок, незважаючи на те, яка погода чекає за вікном!

Закарпатські пенсіонери вже отримали пенсії за травень

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області 22 травня 2015 року завершило фінансування пенсійних виплат за травень.

Студенти представили флешмобом нову спеціальність

Днями студенти-журналісти в рамках практичного заняття з «Паблік рилейшнз» разом зі своїми колегами з інших факультетів влаштували флешмоб-презентацію логотипу спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю», яка цьогоріч відкривається в Ужгородському університеті.

В УжНУ представили фільм про українських кіборгів


Документальну стрічку "Аеропорт. Той день" представили студентам, громадськості та військовим у понеділок, 25 травня у головному виші краю – УжНУ. Це фільм про битву за Донецький аеропорт, про подвиг вояків, діяльність волонтерів та підтримку народу, про перемогу патріотизму і духу.

В Ужгороді відзначили 154-ту річницю перепоховання Тараса Шевченка

В Ужгороді традиційно відбулось Народне віче, приурочене до дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка в Україні. Захід відбувся 22 травня 2015 року на пл. Народній біля пам’ятника Великому Кобзареві.

Тисячі ужгородців відстояли свій двір

У п’ятницю, 22 травня відбулося завершальне судове засідання Господарського суду у справі забудови найкращого двору міста, який знаходиться позаду одинадцяти словацьких дев’ятиповерхівок по вул. 8 Березня, Можайського, Ген. Свободи.

В Ужгороді починається Тиждень боксу (АФІША)

Вперше на Закарпатті, 25—31 травня в Ужгородському спорткомплексі «Юність» відбудеться Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2001-2002 р.н.

Закарпатських пенсіонерів вчитимуть фінансовій грамотності

29 травня у селі Поляна Свалявського району топ-менеджери ПриватБанку проведуть для місцевих клієнтів-пенсіонерів тренінг з підвищення фінансової грамотності.

ГК "Ужгород" - бронзовий призер Чемпіонату Закарпаття

У Берегові відбувся фінальний етап чемпіонату області з гандболу, де боротьба розгорнулася за третє місце, оскільки перше місце забронювала собі команда з Берегова, яка не пропустила жодного матчу, а срібний призер команда з Хуста перемогла своїх суперників у фінальному турі тому із значним відривом від переслідувачів фінішувала другою.

Стратон розкаже, як захистив свої ківі

У вівторок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція відомого закарпатського селекціонера Генріха Стратона. Йтиметься про актуальну для українців тему - захист прав інтелектуальної власності.

ФК "Ужгород" продовжує громити суперників у Чемпіонаті Закарпаття

У обласному чемпіонаті відбулися матчі 4-го туру. Найбільший рахунок був зафіксований у грі за участю «Ужгорода». У ворота «Поляни» ужгородці забили сім «сухих» м’ячів. Голи: Лютнянський (8 п.), Скунзяк (23), Чумак (39), Горський (36), Смокоровський (42), Віщак (60), Бандурович (76). Команда з обласного центру продовжує йти без втрат. Матч лідерів Західної зони у Першій лізі не закінчився, в іншому матчі «Баранинцям» зараховано технічну перемогу. У турі не зафіксовано жодної нічиї. Наступний тур за тиждень.

Ужгород у вишиванках (ФОТО)

У неділю Ужгород вбрався у вишиванки. Акцію споглядайте на світлинах нашого фотокора Яноша Немеша.

Дощовий велозаїзд пройшов в Ужгороді (ФОТО)

В Ужгороді стартував сезон тематичних велозаїздів "Night Ride".

Гонги-фест в Ужгороді (ФОТО)

У вихідні в обласному центрі Закарпаття пройшов гонги-фест.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 травня. Нехай усе те, що плануєте, реалізовується якомога швидше. Шукайте гармонію в собі, зустрічайте ранок з горнятком улюбленої кави. Позитивних вам вражень у понеділок і коханих людей поруч. Гарного дня!

Відкрита заява русинських організацій Закарпаття (ДОПОВНЕНО)

В засобах масової інформації анонсовано акцію під стінами Адміністрації Президента України з вимогами визнання русинів. Ми, представники обласних русинських організацій, заявляємо, що не маємо відношеня до цєї акції.

Повінь 1970-го: як це було

45 років тому в Тячеві вода зруйнувала житловий фонд міста на 90 %.

Хто покарає лісогубів?

У минулому номері ми опублікували критичний матеріал із Інтернет-видання ProZak.info про безконтрольне вирубування закарпатських лісів. Матеріал викликав резонансний відгук у наших читачів. Було ряд дзвінків, якими люди підтверджували, що дійсно ще ніколи такого знущання над лісом, як зараз, не було. Попри те, що норми навіть офіційних вирубувань значно вищі, ніж у минулі роки, зросла кількість несанкціонованих вирубувань.

"Карпати" перемагають в останньому матчі сезону і здобувають срібні нагороди Суперліги

Відбулися матчі передостаннього ігрового дня 6-го туру ЧУ в Суперлізі. ГК Карпати у очній зустрічі із Дніпрянкою розіграли срібні та бронзові нагороди чемпіонату. Вдруге триразові чемпіони України ГК Карпати здобувають срібні нагороди, а Дніпрянка втретє поспіль стає третьою. Нагадаємо, що раніше золоті нагороди вперше виборола львівська Галичанка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат