Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16980, 20

Україну і Східну Словаччину з’єднали авіарейсом

Як ми повідомляли, вчора, о 23.55 свій перший рейс з Кошице в Київ здійснив Airbus A319 компанії Chech Airlines. Сьогодні, о 4.10 ранку літак вперше полетів з Києва до Кошице.

Де за новим планом Ужгорода знаходиться "барахолка"?

Новий план зонування міста відносить базар на вул. Краснодонців до меж міста.

Поблизу КПП «Захонь – Чоп» із фури розсипалося кілька центнерів зерна

Кілька центнерів зерна розписалося прямо на дорогу біля с. Тисабесдед, що в кількох кілометрах від КПП «Захонь-Чоп».

“Дошку ганьби” депутатів-прогульників Верховної Ради очолив Павло Балога (ФОТОФАКТ)

Сьогодні на сайті Верховної Ради запрацювала так звана “дошка ганьби” для депутатів, які пропускають засідання Верховної Ради.

Депутати облради розглянуть понад 20 проектів рішень

Голова обласної ради Володимир Чубірко скликає пленарне засідання 23 сесії облради, яка відбудеться   28 травня 2015 року о 10-й годині в м. Ужгороді в залі засідань обласної ради.

28 травня депутати будуть вирішувати, які райони Закарпаття об'єднати

Сьогодні в облраді повідомили про активну роботу над переформатуванням адміністративної карти Закарпаття. Натомість в депутатському корпусі зауважують, що мало про це інформовані.

Мукачівські чиновники знову незаконно віддали землю у власність, – прокуратура

На Мукачівщині посадовці незаконно надали у власність землі прибережної захисної смуги – прокуратура вимагає повернути їх державі.

Закарпатським депутатам пропонують комплексно підтримати військових

До двадцять третьої сесії готуються депутати Закарпатської обласної ради. Вона відбудеться 28 травня 2015 року о 10-й годині, повідомили у прес-службі облради.

Дев’ятеро закарпатців несли до Румунії 27 ящиків цигарок (ФОТО)

Жителів Хустського і Виноградівського районів затримали при спробі переміщення контрабандних цигарок прикордонники Мукачівського загону, повідомили у Держприкордонслужбі України.

"Наша" файта" заспівала разом з "Триставісім" (ВІДЕО)

Сьогодні відбулась інтернет-прем'єра спільної роботи закарпатського гурту "Триставісім" та студії Наша Файта. Вони разом створили відео на однойменну пісню "Наша файта"!

За півроку до виборів в Ужгороді планують розпродати 48 об’єктів майна

На черговій сесії міської ради депутати планують надати дозвіл на приватизацію 48 об’єктів комунального майна міста.

В УжНУ презентують перший обласний конкурс "Бізнес-ініціативи Закарпаття"

Сегодня, 19 мая, в Ужгороде, в зале заседаний Ученого Совета УжНУ (г. Ужгород, пл. Народная, 3) состоится презентация первого областного конкурса бизнес-проектов "Бизнес-инициативы Закарпатья". Начало - в 12:00.

Бійці-захисники на Сході отримали прапор із Ужгорода (ФОТО)

Чергова партія волонтерської допомоги з Ужгорода надійшла на передову.

Списки "ухилянтів" від мобілізації розвісили на вуличних стовпах (ФОТО)

На Берегівщині імена тих, хто ухиляється від мобілізації, розвішують на стовпах. Такі листівки з’явилися у кількох населених пунктах району – там вказані імена, рік народження та домашня адреса “ухилянтів”.

Закарпатгаз: Коли, де і кому безкоштовно встановлюватимуть газові лічильники?

Перелік адрес, за якими ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановлюватиме лічильники. Графік буде постійно оновлюватись на сайті ПАТ "Закарпатгаз", тож слідкуйте за інформацією.

Закарпатгаз: Коли, де і кому безкоштовно встановлюватимуть газові лічильники?

Перелік адрес, за якими ПАТ "Закарпатгаз" безкоштовно встановлюватиме лічильники. Графік буде постійно оновлюватись на сайті ПАТ "Закарпатгаз", тож слідкуйте за інформацією.

Басейн в Ужгороді виявився неповністю готовим до проведення ЧУ з водного поло

11—16 травня в Ужгороді, проходив чемпіонат України серед юнаків 2003 року народження та молодше. У цій віковій категорії, чемпіонат проходить в один тур. Змагання завершилися перемогою представників Харківщини. Ужгородське «Динамо» посіло друге місце.

У Чемпіонаті області продовжує лідирувати команда з обласного центру

У Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 3-го туру. У Вищій лізі Ужгород і Середнє продовжують йти без поразок, очолюючи турнірну таблицю. Наступний тур за тиждень.

Літній наступ на Сході неминучий, — The Daily Beast

Численні фото- та відеодокази різних організацій свідчать про те, що нове путінське вторгнення на схід України відбудеться цього літа.

На Закарпатті відбувся конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини»


З нагоди святкування Міжнародного дня сім’ї   у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» днями відбувся   ХІІ обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини», в якому взяли участь біля ста дітей із багатодітних родин з усіх районів Закарпатської області.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат