ПАТ "НСТУ" оголошує конкурс на посади менеджерів та продюсерів філій Суспільного

admin 14.11.2017 16:29 ПОДІЇ

Публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оголошує конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів регіональних філій Суспільного.

Однією зі складових створення суспільного мовлення в Україні є реорганізація колишніх державних обласних телерадіокомпаній та перетворення їх на сучасні регіональні філії.
Обрані кандидати на ці керівні посади у філіях працюватимуть паралельно й незалежно з метою роз’єднання функцій управління творчою та адміністративною частинами.
Мінімальний оклад менеджерів і продюсерів філій становитиме 17 474 гривень, максимальний – 32 525 гривень.
Документи для участі в конкурсі приймаються до 21 листопада 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42. Скановані копії - на електронні адреси: globaml@ntu.ua та anton612@ntu.ua.
За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-51-64.
"Цей конкурс є шансом залучити в регіональні філії людей, які дійсно вболівають за реформу Суспільного і розділяють цінності мовника. Це також один із перших важливих саме адміністративних кроків, після якого розпочнеться глобальна реорганізація. Сьогодні ми оголошуємо цей конкурс і плануємо обрати керівників у першій декаді грудня. Після цього десь на початку нового року розпочнемо велику адміністративну реформу. І саме ці менеджери та продюсери філій формуватимуть колективи в регіонах", – розповів Микола Чернотицький, член правління ПАТ "НСТУ", відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.
Отож менеджерів і продюсерів філій Суспільного обиратимуть на відкритому конкурсі. Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом Національної суспільної телерадіокомпанії України, а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками ради генпродюсерів ПАТ "НСТУ".
Наступним етапом відбору буде співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління ПАТ "НСТУ". Усього в ході конкурсів відберуть 22 менеджери та 23 продюсери філій. Із ними підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.
http://1tv.com.ua/uploads/assets/files/PBC/24%20(06-11-2017).pdf
http://1tv.com.ua/uploads/assets/files/PBC/polozhennia_manager_filii_ntu.pdf

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат