Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16940, 20

Закарпатські й словацькі   спеціалісти провели спільні відбори води

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки про водне господарство на прикордонних водах, (14.06.1994, м.Братислава) 19-20 травня 2015 року спеціалістами Держекоінспекції на території Словаччини проведено спільні відбори проб поверхневих вод на прикордонних водотоках річок Уж (створ Сторожниця / Пінковце), Латориця (створ Страж / Лелес) та Тиса (створ Чоп / Мале Тракани), р. Улічка (створ держкордон) та р. Ублянка (створ держкордон / Под Убльою).

Закарпатська міліція вбралася у вишиванки

День вишиванки — всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

Комісаріат вручатиме повістки разом   із... дипломами?

Таке припущення   в групі «Ужгород» у Фейсбуці висловив   представник одного з училищ Ужгорода.
Випускникам ужгородських ВНЗ разом з дипломами вручатимуть і повістки

Закарпатські спортсмени заявляють про знищення тенісної інфраструктури

У п’ятницю, 22 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників Федерації тенісу Закарпаття

На Закарпатті змінили керівників прикордонних загонів

У Державній прикордонній службі знову ротація – змінено керівників загонів на Закарпатті. Відтепер Чопський прикордонний загін очолюватиме підполковник Сергій Крень. Начальником Мукачівського прикордонного загону став полковник Андрій Панченко.

Українець недодекларував майже 105 кг «Lavazza»

В ході митного контролю «Renault Logan» та речей громадянина України, який повертався з Італії, працівники митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС» знайшли не заявлені в декларації майже 105 кг італійської кави «Lavazza».

Куди українці можуть їздити без віз (Інфографіка)

Перед початком сезону відпусток ми зібрали в одну інфографіку дані про умови перебування у країнах, які українці можуть відвідати без віз.

Закарпатський фестиваль середньовіччя «Срібний Татош» чекає на лицарів та їхніх дам (ПРОГРАМА)

Один з найпопулярніших фестивалів Мукачівщини – Фестиваль середньовічної культури «Срібний Татош» відбудеться у замку Сент-Міклош, що в смт. Чинадієво.

Рух дизельного потягу «Королево-Батьово» відновлять найближчим часом

Дизельний потяг «Королево-Батьово» перестав курсувати у вівторок, 19 травня. Як пояснили в Ужгородській дирекції Львівської залізниці, потяг є збитковим

Будівельні афери Ужгорода: торгівельний комплекс по вулиці Гойди

Будівельні афери процвітають за будь яких політичних чи економічних умов. У цьому переконалися журналісти проекту «Варто знати», які розслідували питання проведення забудови історичного кварталу в Ужгороді.

Закарпатська міліція, вам дякують жителі Артемівська, дякує й народ України!

Нещодавно після ротації із зони АТО повернулася чергова група закарпатських правоохоронців. Сьогодні в облуправлінні міліції відбулися урочистості з цього приводу.

Працівники Закарпатської ДФС долучилися до «вишиваного» флешмобу

Сьогодні в містах України проходить День вишиванки у вигляді всеукраїнського флешмобу «Усі в вишиванках». Цю загальнонаціональну акцію підтримали і працівники ГУ ДФС у Закарпатській області.

У неділю в обласному центрі - марш вишиванок

24 травня в м. Ужгород з нагоди відзначення Дня вишиванки відбудеться „Мегамарш вишиванок”. Збір учасників - на пл. Театральній. Початок маршу о 16:00.

На Першому з'їзді-форумі закарпатської кухні дегустуватимуть кращі наїдки з усієї області

28 травня на базі готельно-ресторанного комплексу "Кілікія" в Ужгороді пройде Перший з'їзд-форум закарпатської кухні. У рамках заходу відбудеться офіційна зустріч та обговорення творців закарпатської кухні. Модератор заходу — професор УжНУ, Федір Шандор.

Кращий фахівець танцювальної терапії з Литви проведе майстер-клас в Ужгороді (ФОТО)

У рамках фестивалю «Гонги-фест» можна взяти участь у тренінгу «Танець відносин».

Лист у редакцію: Чому неподалік "Юності" так брудно

Читачка газети "РІО" надіслала нам на електронну скриньку листа із важливою проблемою. Йдеться про засміченість неподалік відпого спорткомплексу "Юність".

Яких меблів потрібно оберігатися закарпатцям

Важко, а точніше неможливо,   уявити наше життя без меблів, які люди використовують за призначенням вдома, на дачах, купують заради престижу, для дизайну великих квартир, котеджів. Немає ніякого сенсу перераховувати види меблів за призначенням, тобто для спання, роботи, навчання, прийому їжі, відпочинку.

В Ужгороді обговорювали інформаційну безпеку (ФОТО)    

В Ужгороді відбувся бар-кемп- неформальна інтерактивна зустріч на тему «Журналістика між Сходом і Заходом України», де журналісти з 8-ми областей України та експерти обговорили важливі питання сучасного інформаційного простору країни.

В Ужгороді відкрилися лабіринти дизайну (ФОТО)

20 травня в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту відкрилась виставка членів Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України, до якого входить і закарпатський осередок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат