Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16880, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 27 травня. Нехай ранок дарує приємні відчуття і сподівання на краще. Віддавайте любов й отримаєте натомість набагато більшу. Цінуйте тих, хто поруч говоріть їм про свої почуття. Гарної середи й ароматної ранкової кави!

На Чемпіонаті України зі стронгмену ужгородці здобули дві медалі

23—24 травня у Києві відбувся чемпіонат України, який проходив у рамках фестивалю «Kyiv Strong Fest 2015». Представники Закарпаття здобули дві медалі.

Гравці «Говерли» масово подають до суду на свою команду

За останній тиждень до суду на «Говерлу» подали четверо гравців: нападник Сергій Кузнецов, півзахисник Дмитро Трухіну і ще двоє гравців прізвища яких поки що не називаються.

Команда Тячівської ЗОШ у фіналі "Шкіряного м’яча

Визначилися переможці 5-го етапу Шкіряного м’яча — Кубок Coca-Cola 2014-2015 у середній віковій групі. До вісімки команд, що візьмуть участь у фінальному етапі, увійшла команда з Тячева.

У Чопському загоні відзначили День прикордонника

Близько 600 службовців Чопського прикордонного загону вже взяли або зараз беруть участь в АТО, а двоє з них, на жаль, вже не повернуться зі східних рубежів. У вівторок, 26 травня голова Закарпатської ОДА Василь Губаль висловив співчуття родинам та побратимам загиблих та сказав слова вдячності і поваги з нагоди свята – Дня прикордонника.

Закарпатці категорично проти необґрунтованого підвищення   тарифів


Голова облради   провів   зустріч з представниками обласного центру за участі начальника управління житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА Василя Романця та заступник директора департаменту – начальник управління соціального страхування, персоніфікованого обліку та адресної допомоги Ганна Морозюк   з питань ціни   на природний газ та встановлення тарифів на електроенергію.

В українця на кордоні вилучили авто (ФОТО)

На шляху автомобільного шахрая стали прикордонники і митники, що виконували службові обов’язки у міжнародному пункті пропуску «Чоп (Тиса)».

Вибори наближаються: Балога вже купує соціальні рейтинги всеукраїнських видань

Передвиборча кампанія Закарпаття офіційно ще не розпочата, та неофіційно – тепер вже триває в розпалі. Ціна однієї позиції у замовленому соцопитуванні "для лохів"   – 250 умовних одиниць за одне вдале запитання

На Синевирі розцвіли рідкісні рослини

Значна кількість рідкісних рослин зростає у високогір’ї гірських масивів Свидовець, Чорногора і Мармарош, розташованих на території Рахівського району Закарпатської області.

Хто куди: Понад мільйон угорців готові емігрувати із Угорщини

З гідно з даними соціологічного опитування, проведеного інститутом Таркі, кількість людей, які хочуть емігрувати з Угорщини, знаходиться на рекордній позначці.

Народ сам повинен виршувати, продавати землю, чи ні, - Вілкул

Олександр Вілкул, народний депутат України, Голова Фонду «Українська перспектива», виступив проти дій уряду, який в умовах кризи хоче розпродати державні підприємства за заниженими цінами, а також розпродати українські землі.

УжНУ зайняв 9-те місце у рейтингу наукової діяльності вишів України

25 травня в УжНУ відбулася нарада деканів. Обговорювали завершення 2014-2015 навчального року і перспективи роботи вишу вже у новому навчальному сезоні. А також особливості вступної кампанії, яка розпочнеться незабаром.

Шуфричу начхати на суд, він виплачуватиме борги «Говерлі» за власним планом

Нагадаємо, один із футболістів ужгородської команди подав до суду за невиплату йому заробітної плати.

Тролінг Орбана на рівні ЄС: «Привіт, диктатор!» – так привітав його у Ризі Клод Юнкер (ФОТО, ВІДЕО)

У ході офіційної церемонії відкриття та вітання учасників саміту «Східне партнерство» у столиці Латвії Жан-Клод Юнкер був як то кажуть в ударі – багато жартував і тролив колег.

В Ужгороді через будівництво можуть зруйнувати найвищі сходи України? (ВІДЕО)

До кольорових сходинок додалися ще й лавиці. Ужгородські активісти продовжують робити своє рідне місто привабливішим.

В Ужгороді на площі Дружби Народів зміниться схема руху

Ужгородский городской голова подписал распоряжение № 196 от 20.05.15р. “Об изменении схемы движения транспортных средств”.

Ужгородському військкому Журавльову продовжили термін перебування в АТО

Ужгородському військкому Журавльову продовжили термін перебування в АТО Про це в мережі Фейсбук повідомляє журналіст Павло Федака.

Екологи контролюють аварію, що сталася на Великоберезнянщині

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області продовжує контроль за ситуацією, що склалася поблизу с. Тихий, Великоберезнянського району внаслідок розгерметизації відводу від несанкціонованої врізки в продуктопровід ДП “Прикарпатзахідтранс”.

На житловий будинок впало зламане непогодою дерево

Вчора, 25 травня, о 22:35 надійшло повідомлення про падіння дерева на веранду житлового будинку, власник встановлюється,

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат