Юні гравці СДЮСШОР «Карпати» взяли учать у всеукраїнських турнірах

Гойс Вікторія 10.12.2017 21:02 СПОРТ

 

Цього тижня з 4 по 8 грудня гандболісти ужгородської СДЮСШОР «Карпати» прийняли участь у зональних змаганнях Чемпіонатів України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2004-2005 р.р.н., що проходили у м. Сквира Київської області та серед дівчат 2005-2006 р.р.н, що проходили у м. Хотин Чернівецької області.

Перед аналізом цих змагань, хочеться сказати, що, на превеликий жаль, вперше за останні 5-ть років, проведення жодних зональних змагань у м. Ужгород не дали. Хоча ужгородські спортзали – одні з найкращих в Україні і до розміщення, проживання спортсменів також не було ніколи нарікань. І взагалі, всі змагання в Ужгороді завжди проводились на високому професійному рівні. Поспілкувавшись з представниками команд та суддівськими колегіями зрозуміли, що всі не проти були щодо проведення вищезгаданих змагань в обласному центрі Закарпаття. Тож лишається надія, що все таки фінали Чемпіонатів України пройдуть у березні 2018 року в СК «Юність».   А тепер про результати виступів закарпатських спортсменів.

Юнаки під керівництвом тренерів-викладачів Шайбакова А., та Гойс-Шайбакової В. в перший день змагань зустрілися з однолітками з м. Миронівка Київської обл. Впевнена перемога 36 : 13.   А гандболісти м. Сквири переграли суперників із м. Бровари – 36 : 16. На наступний день сдюсшорівці зустрілися з командою ДЮСШ м.Бровари. Спочатку наші спортсмени грали трошки розслаблено, але після «наганяю» від своїх тренерів-викладачів здобули перемогу з рахунком 19: 5. А команда з Миронівки дала справжнійй бій господарям. Перший тайм матчу вони провели в нічію і тільки у другому таймі ДЮСШ ім. ЗТУ Воропая м. Сквира вирвала перемогу з рахунком 30: 24. Тож уже після другого дня змагань відомі були фіналісти ЧУ, а це команди СДЮСШОР з м. Ужгород та ДЮСШ м. Сквира. В останній третій день змагань відбулася суто принципова зустріч, хто ж саме стане лідером турнірної таблиці. Гра була надзвичайно напружена і цікава. То господарі виходили вперед, то закарпатські спортсмени. І наші були дуже близькими до перемоги, але фінальний свисток зафіксував рахунок 20 : 20. Але по різниці забитих і пропущених сдюсшорівці обійшли господарів зі Сквири і посіли 1-у сходинку таблиці. Такі ж зони паралельно проходили у м. Зиньків, м. Запоріжжя та м. Красилів. А   честь СДЮСШОР з гандболу «Карпати» захищали: Беке Д., Шайбаков Н., Воробієнко Б., Савицький Б., Корчинський О., Сімйон І., Микита В., Лісій Д., Понеполяк Р., Кепич І., Данило Д.

Вдалий перший офіційний старт на всеукраїнській арені був також і у дівчат 2005-2006 р., яких готували тренери-викладачі Беке Д, Зубанич В. У перший ігровий день наші дівчата трохи розгубились перед високими і міцними господарками. Гра, як кажуть, «не клеїлась». Можливо далася в знаки і далека дорога на автобусі, можливо ще якісь фактори, але в підсумку поразка 20 : 12. Наступний день змагань налаштовуватись треба було особливо, бо поразка не давала б змогу увійти до фіналу. Але тренери-викладачі змогли знайти потрібні слова і налаштувати наших дівчат і – впевнена перемога над командою зі Сквири – 30: 11. А в останній день – гра з Камянець –Подільським- 10 : 0 на нашу користь. Тож хоча і з другого місця, але ужгородки вирвали путівку до фінальної частини Чемпіонату України. А за СДЮСШОР з гандболу виступали: Брая А., Смокоровська А., Сливянчук Я , Соскида К., Товтин К., Швайка А., Шестак О., Дюгованець Я., Свистак А., Хома А.

Адміністрація СДЮСШОР з гандболу «Карпати» вітає спортсменів і тренерів з виходом у фінал і бажає завершити їх із нагородами.

Гойс Вікторія

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат