Спростування поліція охорони щодо пограбування магазину шуб у Мукачеві

07.11.2017 23:16 КРИМІНАЛ

Управління поліції охорони в Закарпатській області: пограбований магазин шуб в Мукачеві не охороняється поліцією охорони.

Вчора, 6 листопада, в Інтернет-мережі з’явилася інформація про пограбування магазину хутра в місті Мукачеві. Троє невідомих серед ночі винесли шуб на велику суму грошей, при чому знадобилося для цього крадіям всього 45 секунд. Дійсно, подія мала місце, однак вказана ЗМІ інформація про те, що пограбований магазин перебував під охороною Управління поліції охорони в Закарпатській області не відповідає дійсності.
Магазин і справді перебуває під охороною, але однієї із приватних фірм Мукачева. Працівники охоронної організації прибули на місце події за три хвилини, однак грабіжники виявилися спритнішими і на момент прибуття охоронців вже покинули місце події.
Що стосується поліцейських охорони, то на даний об’єкт вони не виїжджали, адже він не перебуває під охороною УПО Закарпаття.
У свою чергу, керівництво Управління звертається до підприємців області з проханням бути обачними та звертати увагу на підозрілих осіб, які впродовж робочого дня заходять до їх магазинів.
- Як правило, такі злочинці діють після підготовки, тож не виключено, що впродовж кількох днів вони приходили до магазину та спостерігали, де, до прикладу, знаходяться найдорожчі шуби. Тому варто пильнувати за відвідувачами, аби вони не перекладали дорожчий товар на видніше місце. Та й такий товар не варто залишати на ближчих до виходу з магазину полицях, а при можливості - ховати або будь-яким іншим способом ускладнити для зловмисників шлях до нього, - радять поліцейські охорони.
Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат