Поліція затримала 26-річного мукачівця, який обікрав магазин одягу

30.10.2017 22:12 КРИМІНАЛ

Раніше судимий мукачівець викрав з магазину одягу спортивні штани, вартістю 1750 грн. Крадіжку вчинив у той час, коли у суді розглядаються кримінальні провадження ще по двом подібним злочинам. За фактом крадіжки слідчий проводить розслідування.


Із заявою про крадіжку спортивних штанів до поліцейських Мукачівського відділу звернувся власник магазину. Чоловік розповів, що невідомий зайшов до крамниці, скористався відсутністю продавця і викрав спортивні штани.

За допомогою камер відеоспостереження оперативники Мукачівського відділу встановили особу крадія. Ним виявися 26-річний мукачівець, який притягувався кримінальної відповідальності за подібні крадіжки. Зараз ще дві справи, щодо крадіжок чужого майна, розглядаються у суді, а чоловік перебуває під домашній арештом, як запобіжним заходом під час розслідування кримінального провадження.

За фактом крадіжки одягу слідчий Мукачівського відділу відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка. Спортивні штани, як речовий доказ, правоохоронці вилучили. Триває розслідування.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат