Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17360, 20

За 2014 рік Львівська пивоварня сплатила 1 528 млн. грн податків

Напередодні святкування 300-річного ювілею Львівська пивоварня, що входить до складу компанії Carlsberg Ukraine, підсумувала результати своєї діяльності за 2014 рік. Всього за звітний період до бюджетів різних рівнів Carlsberg Ukraine було сплачено 1 528 млн. грн., із них у Львові — понад 23 млн. грн. податків та зборів.

Контрабанда по-закарпатськи: злочинний апофеоз місцевого "самоврядування"

Співробітники Служби безпеки України у Виноградові "припинили діяльність міжнародної групи контрабандистів, які незаконно переміщували до Угорщини культурні цінності, бурштин і тютюнову продукцію".

Допомагаємо врятувати 9-річного Нікіту зі Сваляви. Долучайтеся!

Шановні закарпатці! Третій тиждень ми спільно всією громадою збираємо кошти на допомогу Нікіті Вощинару   –   учневі 4 класу НВК№12 м. Сваляви. Нагадаємо, хлопчику в листопаді 2014 року поставили страшний діагноз «пухлина головного мозку (медулобластома, рак 4 стадії)».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 7 квітня. Активно розпочинайте новий день разом з горнятком ранкової кави. Займайтеся корисними справами, і нехай робота приносить задоволення. Вдалого вам дня і смачного кавування у бажаній компанії!

Фехтування. Дарина Варфоломеева у складі збірної України стала п’ятою   на Чемпіонаті світу

У Ташкенті завершився кадетський Чемпіонату Світу з фехтування. В останній день змагань на фехтувальні доріжки вийшли команди мікст, кожна з яких складалася з шести спортсменів – представників чоловічих і жіночих дисциплін у рапірі, шпазі й шаблі. У світових кадетських першостях ця дисципліна введена вперше.

Відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Закарпаття

Найбільший рахунок зафіксовано у матчі "Ужгород" - "Севлюш". Цьогорічний дебютант з обласного центру впевнено переміг старожила закарпатського футболу з Виноградова 3:0. У грі відзначалися Бундаш (18), Скунзяк (28) та Куделко (71). Крім того на 65-й хвилині воротар гостей взяв пенальті.

Районний футбол. На Мукачівщині стартував літній чемпіонат

Доки в решті районів футболісти зализували зимові рани від баталій у крижаних чемпіонатах, на Мукачівщині дістались до фіналу районного кубка та розпочали регулярний весняно-літньо-зимовий чемпіонат.

В Ужгороді таки з'явиться площа майора Постолакі

Про це йдеться у проекті рішення "Про перейменування площі міста", який буде винесено на розгляд чергової сесії Ужгородської міськради.

Ужгородська міськрада знову спробує змінити структуру управлінь

Про це йдеться у проекті рішення Ужгородської міськради "Про зміни та доповнення до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів".

Влада Артемівська висловлює подяку закарпатським правоохоронцям

На адресу начальника закарпатської міліції Сергія Шаранича надійшов лист від міського голови м.Артемівськ Донецької області О.Реви.

Десятки людей потруїлися чадним газом у церкві на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

У Виноградові сталося масове отруєння у Вербну неділю. Десятеро вірян госпіталізовані.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 6 квітня. Нехай ароматна ранкова кава пробуджує у вас приємні відчуття нового дня. Впевнено йдіть до мети і не лінуйтеся у понеділок. Хай здійснюється все задумане. Гарного дня!

Аналітика від закарпатця Володимира Мартина: Бюджетні гроші для "сепарів"

Украина продолжает финансировать оккупированные территории. Несмотря на заявления о чудовищном дефиците средств, в т.н. "ЛНР" и "ДНР" регулярно идут огромные суммы.

У Закарптті проходить ЧУ з футболу серед спортсменів-інвалідів з вадами слуху та мови

На Ужгородщині, на футбольному майданчику «Камелот», розпочались змагання Чемпіонату України з футболу серед спортсменів-інвалідів з вадами слуху та мови (Зона Б).


Футбол. "Говерла" здобула вольову перемогу над "Олімпіком"

Ужгородська "Говерла" у рамках Чемпіонату України з футболу у вищій лізі грала у Києві проти донецького "Олімпіка". Ужгородці перемогли 2:1.

На кому горить корупційна шапка

Протягом останніх кількох тижнів Україною прокотилася ціла низка гучних корупційних скандалів. Уперше за 23 роки незалежності уряд усерйоз взявся за те, аби знищити корупційну гідру, яка за звичкою вважає своїм усе, що насправді належить державі.

На Закарпатті ідея люстрації   скомпрометована   «псевдолюстраторами»

Інтернет-видання Prozak.info опублікувало лист-роздуми щодо провалу люстраційних процесів у Закарпатті. Ось лише деякі витяги з листа Ореста Фантича.

Геноцид вірмен — перший масовий   злочин проти людяності ХХ століття

24 квітня 2015 року   виповниться 100 років   найжахливішої   трагедії ХХ століття, першого масового злочину проти людяності — геноциду вірмен у Османській імперії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат