В Ужгороді відкрилась виставка-ярмарок   «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017»

Прес-служба ОДА 22.09.2017 16:21 ПОДІЇ

 

В Ужгороді у «Совиному гнізді» в стартувала 16-та Міжнародна туристична виставка-ярмарок   „Тур’євроцентр – Закарпаття 2017”. Захід урочисто відкрили керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.


Виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття», це своєрідний «майданчик» для спілкування фахівців у сфері туризму, а також іміджевий захід із просування туристичного продукту Закарпатської області.   Цьогоріч участь у традиційному щорічному заході беруть шістьдесят представників з різних областей України, а також Угорщини, Словаччини, Чехії та Румунії. Туристичний потенціал Закарпаття представлено в розрізі міст і районів.

Серед учасників – суб'єкти туристичної діяльності, готельні комплекси, туристичні оператори, туристично-інформаційні центри, представники сільського туризму Закарпаття, винороби та народні умільці.

В межах виставки-ярмарку відбудуться дегустації, майстер-класи, презентація різноманітних видів туризму, а також ділові зустрічі представників галузі.

Виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття - 2017» триватиме на території історичного центру «Совине гніздо» в Ужгороді і завтра, 23 вересня.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат