Влада здає території

12.10.2017 00:49 ПОЛІТИКА

Останні події навколо окупованих територій України насторожують.

Президент проштовхнув у Верховну Раду закон про ці території і також є тенденція підписання пакту щодо територій ДНР та ЛНР. Насправді це здача інтересів держави та здача територій. Як відомо, Президент Чехії Земан сказав, що факт анексії Криму є ганебним, але він відбувся і пізно вже щось вигадувати, щоб опір цьому факту не призвів до війни в Європі. Порошенко відповів Земану, що Україна територіями не торгує, але насправді факт торгівлі зафіксований навіть у Мінських домовленостях.

Ось як прокоментував підписання документів у Мінську політик Сергій Ратушняк:

— Те, що підписано Порошенком у Мінську і що зараз проштовхують у ВР, є повною капітуляцією і здачею України. За це Кремль і ОРДЛО «оберуть» Порошенка-Вальцмана на 2-й термін. А у перспективі буде здача усієї України! Ось що передбачає підписана «мінська угода»:

1. Обнулення повністю усіх злочинів орків на території Луганської та Донецької областей, до білого листка. Це навіть не амністія, а вибачення за всі злочини і вбивства патріотів та захисників України.

2. Узаконення бандитів-орків легітимною владою на місцях окупації та введення у ВР України як депутатів-терористів повністю підконтрольних РФ!

3. Забезпечення Україною бандитам-оркам тісних безперешкодних зв’язків із РФ та вільне використання російської мови.

4. Компенсація шкоди за рахунок платників податків України.

5. І все це станеться у ті терміни, коли РФ забажає!

Тобто, коли росіяни забажають вивести свої війська, тоді закон набирає чинності... (бандити-орки залишаються як народна міліція). Це явна легалізація бандитів.

Про який контроль Україною за таких умов може йти мова? Ми нічого не зможемо конт­ролювати, а ось утримувати за власний рахунок доведеться.... За такого важеля РФ, про Крим можно забути!

Це не закон, а ганебні умови капітуляції України!!! Зрада всіх наших жертв та майбутнього!

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат