СБУ на деяких вулицях Мукачева може обмежити рух транспорту та пішоходів

admin 26.10.2017 14:46 ПОДІЇ

Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району.

Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Заплановано, що тренування проходитимуть на об’єктах інфраструктури міста, в умовах максимально наближених до реальних. Під час планових антитерористичних навчань буде залучена спецтехніка, можливе тимчасове обмеження руху пішоходів і транспортних засобів на вулицях Мукачева (О.Береста (колишня вул.Чернишевського), графа фон Шенборна, О.Гуртова, Ерделі, Тимірязева) та у селах Ключарки і Павшино.

Управління СБУ закликає жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей та зберігати спокій, дотримуватися правил особистої безпеки та мати при собі документи, що засвідчують особу.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат