Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10920, 20

Лісівники Закарпаття зайняті розбудовою лісових доріг

У поточному році лісівники області виконали великий обсяг робіт із прокладання та ремонту лісових доріг, які відповідають всім європейським стандартам.

На Закарпатті відкрили пам’ятник Cіссі

12 листопада на Закарпатті у парку Шенборна (курорт «Воєводино») відкрили пам’ятник Сіссі   -- імператриці Австрії, дружині імператора Франца Йосифа I). Скульптура стала новою родзинкою для туристів і вдало доповнила комплекс паркового мистецтва у Шенборні, який цими днями відзначає 4-річчя з дня створення. Також у грудні виповнюється 180 років з дня народження відомої історичної постаті, тож встановлення скульптури стало символічним.  

Патрульні забезпечили охорону громадського порядку в Ужгороді

Сьогодні, в Ужгороді відбулися масові заходи за участі місцевих громадських організацій.

Флеш-моб на Минайській: «Я дотримуюсь ПДР! А ви?»

Нещодавно, в Ужгороді, на одному з пішохідних переходів вулиці Минайської, у рамках тижня безпеки дорожнього руху інспектором із зв’язків з громадськістю УПП в містах Ужгороді та Мукачеві Юлією Бушко, було організовано та проведено флеш-моб за участі учнів 6-ї школи, задля привернення уваги мешканців міста та водіїв до такої проблеми, як дитячий травматизм на дорозі.

«Перечинський лісгосп» сприяє розвитку туризму на території Перечинщини

Ще у серпні місяці поточного року лісівники разом із представниками громадських організацій «Туристичне товариство «Карпатські стежки» та «Закарпатська регіональна організація розвитку туризму» проклали одноденний туристичний маршрут протяжністю 20 кілометрів.

Чому Балога втратить політичний вплив на Закарпатті

Верховна Рада у першому читанні ухвалила Законопроект   «Проект виборчого кодексу України». Найімовірніше, цей Закон буде ухвалено й підписано президентом у цьому ж вигляді.

Водія, через якого загинули троє людей, «відбілюють»…

Батьки загиблих студентів Львівської політехніки заявляють, що «мажор», через якого загинули їхні діти, намагається уникнути відповідальності.

Виноградівські поліцейські спіймали двох неповнолітніх, які зняли золоті сережки з дитини

У Виноградові двоє неповнолітніх викрали золоті сережки у 4-річної дівчинки. Батьки звернулися в поліцію й юних крадіїв затримали. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

В Ужгороді нелегали маскуються під студентів-індусів

Поліція Ужгорода встановила, що іноземці, які заявили про викрадення у них документів, виявилися нелегалами.

Поліція Закарпаття затримала 12 осіб, які проникли на територію державного підприємства та розпилюва

Співробітники Мукачівського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели спецоперацію та затримали 12 осіб, які проникли на територію державного підприємства в селі Бобовище, розпилювали металеве обладнання та вантажили на автомобіль.

Правоохоронці Луганщини та Донеччини стажувалися в Закарпатті

Навчальний візит полісменів із Луганської та Донецької областей, завершився підсумковою прес-конференцією в Ужгородському прес-клубі.

У Хусті провели ІХ-ий   щорічний турнір із боксу пам’яті Володимира Тунаєва

Цими вихідними у Хусті, місті над Тисою, відбувся вже IX-й щорічний боксерський турнір пам’яті Володимира Тунаєва, котрий традиційно проводиться за сприяння та підтримки, Закарпатської федерації боксу та вихованця великого тренера Миколи Ковчура.

Москаль: «Відносини між Закарпаттям і країнами ЄС, які межують з областю,   залишаються незмінно друж

Непорозуміння, які виникли довкола Закону про освіту, Закарпаття не зачепили.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат