Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10980, 20

У Сваляві реконструюють віковий міст

Через рік після осіннього паводка в 2016-му на Закарпатті у місцевих чиновників «дійшли руки» і до мосту через річку Свалявка, який був пошкоджений паводком. Тоді паводкова хвиля підмила одну з опор, і бетонне покриття просіло на півтора метра. 100-річний міст майже жодного разу капітально не реконструйовували. На початок робіт із реконструкції приїхали Геннадій Москаль, Михайло Рівіс, керівники міста, району та депутати різних рівнів від Свалявщини.

Валентин Штефаньо: Новий початок на новому місці

Він щодня приймає по 5—7 дзвінків стосовно оригінальності свого витвору в тій чи іншій торговій точці міста. І кожному відповідає, що сьогодні оригінальний торт «Ужгород» можна купити тільки в двох місцях Ужгорода: в кав’ярні «Shtefanyo» на вул. Духновича та на полицях супермаркету «Дастор». Непрості часи, які зараз переживає ужгородський кондитер зі світовим ім’ям Валентин Штефаньо, так чи інакше торкнулися багатьох ужгородців.

В Ужгороді розігнали тротуарний базар біля "Білочки"

Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку «Білочка» сьогодні вранці розчистили від сміття.

Москаль пропонує митниці застосовувати рівні умови для перетину кордону «пересічниками-закарпатцями»

Голова ОДА підписав розпорядження «Про тимчасовий порядок перетину кордону в пунктах пропуску Закарпатської області транспортними засобами особистого користування з іноземною реєстрацією жителями Закарпатської області».

Ужгородська рапіристка стала призером Всеукаїнського турніру з фехтування

Ужгород традиційно приймає Всеукраїнський турнір з фехтування на рапірах серед юніорів. Змагання присвячені пам'яті заслуженого майстра спорту, відомої закарпатської фехтувальниці Поліни Ковач.

Жебраків в Ужгород звозять мікроавтобусами

Як протидіяти жебрацтву на вулицях Ужгорода та торгівлі без дозволів сьогодні вирішували на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.

Вийшла книга «Церковний живопис Закарпаття»

Унікальні дослідження зразків церковного мистецтва Закарпаття представлено в книзі «Церковний живопис Закарпаття» - видання, яке містить монументальне дослідження мистецьких процесів сакрального характеру в краї до першої половини 20 століття, презентували 2 листопада в Закарпатській ОДА.

Прикордонники на Закарпатті виявили велику партію сигарет

Спробу незаконно переправити через кордон велику партію сигарет припинили учора ввечері прикордонники відділу «Дюла» Мукачівського загону.  

Олексій Кудрін: Росіяни, у новому році ваше життя стрімко піде під укіс

Керівник російського Центру стратегічних розробок Олексій Кудрін попередив росіян про важкі часи у новому році (далі — мовою оригіналу)

Президент сусідньої Словаччини потрапив у ДТП – ЗМІ

Президент Словаччини Андрей Кіска потрапив у ДТП.
Про це повідомляє портал pluska.sk.

УжНУ запрошує на цікавий захід у рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності

07 листопада 2017 року о 14.30 у рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності відбудеться навчально-просвітницький семінар для студентів економічного факультету УжНУ, приурочений до Всесвітнього дня заощаджень.

В Мукачеві чоловік вдарив у лице жінку та забрав її сумку

На перехресті вулиць Готвальда-Київської в Мукачеві 42-річний вже судимий мукачівець напав на 20-річну дівчину, викравши з її рук сумку з гаманцем та особистими речами. Підозрюваного поліцейські затримали та відкрили кримінальне провадження.

На Перечинщині стихія завдала шкоди лісгоспу

В останні дні територією Перечинського району пройшли сильні вітри та зливи, які завдали збитків ДП «Перечинський лісгосп».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат