Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11020, 20

«Про які утиски ми говоримо?» – Сергій Головатий


Ажіотаж навколо нового законодавства у сфері освіти, прийнятого Верховною радою України, ніяк не вщухає.

Безвіз... за 10 євро: як Євросоюз може змінити правила в'їзду для українців

(далі — мовою оригіналу) Планируя поездку в Европу, нужно будет пройти специальную онлайн-проверку, ответ с отказом или разрешением во въезде придет в течение 72 часов

Закарпатські вузькоколійки в історичному аспекті

В умовах розвитку капіталістичних відносин, починаючи з 60—70-х років ХІХ ст., в Європі розпочалося бурхливе будівництво залізниць. Їм належала першість у пасажирських і вантажних перевезеннях. На той час у нашому краї вже була прокладена основна мережа, яка власне й нині успішно діє.

Балога: Замість закарпатських угорців,   які виїдуть в Угорщину, можна заселити переселенців з Донбас

Нардеп від Закарпаття Віктор Балога дав інтерв’ю телеканалу «112» і у своєму ставленні до закарпатських угорців був дещо сумбурним. Власне інтерв’ю розпочалося з питань щодо Закону «Про освіту» і мовного конфлікту з Угорщиною.

На   хабарі у 2100 доларів затримали офіцера мукачівського прикордонного загону

В прикордонному відомстві чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією. Протидія корупції, поряд із забезпеченням безпеки на державному кордоні України, була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.

Завойовник Закарпаття і кумир "Йоббіка": адмірал Хорті і його Угорщина

(мовою оригіналу) Обострение украино-венгерских отношений заставило многих из нас смотреть на Будапешт с такой же опаской, как и на Москву. Что ж, у современных адептов "великой Венгрии" есть пример для подражания.

Війна між профспілками та судом за елітну будівлю в Ужгороді переросла в стадію публічних акцій

Профспілки Закарпатської області провели акцію протесту проти спроб захоплення будівлі на Народній, 5 адміністративним судом Закарпаття. Суд переконує, що будівля профспілкам не належить.

Люди в масках на мужіївському золоторуднику

Події минулого тижня знову нагадали всім про Мужіївський золоторудник. 20 жовтня люди в масках, які назвалися представниками Служби безпеки України, увірвалися та розгромили офіс «Карпатської рудної компанії» в селі Мужієво на Закарпатті, а також квартиру директора компанії в Києві та в Берегові.

«Кірпічка» і влада: про Ужгород, шахрайство, інвестиції та украдений парк

Яма, залишки цегельного кар’єру, Кірпічка, пустир, парк Перемоги — в обласному центрі Закарпаття цю місцину по-різному називають містяни, депутати та інвестори.

Геннадій Москаль вручив представнику румунського підприємства «Золотого ведмедика»

Керівник румунської фірми, що ремонтує дороги на Закарпатті, отримав від Геннадія Москаля «Золотого ведмедика».

Халтура за 1,5 мільйони: в Ужгороді з Поштової знімуть бруківку, яку клали 5 місяців

Бруківку, яку ще на початку червня почали викладати на тротуарах Поштової площі в Ужгороді (так званому Андріївському узвозі), вже розсипається!

Від теорії до практики: на Закарпатті «відстрілялись» резервісти

Після участі у командно-штабних навчаннях бійці підрозділу територіальної оборони продовжили навчання на Ужгородському загальновійськовому полігоні. Цього тижня на резервістів чекає активна вогнева підготовка.

Москаль: «Клан Балоги розпався»

Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль під час інтерв’ю телеканалу «Прямий».

Закарпаття на смак: 15 їстівних сувенірів, які варто взяти з собою

Буває, треба купити закарпатський сувенір, а на думку нічого не спадає. А хочеться чогось автентичного, колоритного і справжнього. Тож ось вам перелік закарпатських ласощів

Навчання виключно мовою нацменшин не допускає жодна країна Європи, – член Венеційської комісії

Сергій Головатий: «З якого це дива громадяни України мають за власний кошт готувати майбутніх спеціалістів для сусідніх держав»

Закарпатцям пропонують нові кредитні рішення та програми підтримки малого й середнього бізнесу

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: “Кредитні рішення для закарпатців, а також програми ПриватБанку для підтримки малого та середнього бізнесу”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат