Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 10960, 20

Фехтування. Ужгородка Лазаренко здобула бронзу на турнірі в Києві

У Києві відбувся XVII Міжнародний турнір присвячений 100-річчю з дня народження заслуженого тренера України С.Я. Колчинського.

Дорогу напроти "Велмарта" ремонтують з порушенням технологій?

У міськраді кажуть, що вкладений асфальтобетон можуть демонтувати.

Поліція Рахівщини розслідує факт браконьєрства

Двох жителів Рахівського району, працівників Карпатського біосферного заповідника, правоохоронці підозрюють у незаконному полюванні, зокрема у вбивстві ведмедя та оленя. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, обставини справи з’ясовують слідчі.

Поліція затримала стрілка на Рахівщині

Співробітники Рахівського відділення поліції встановили особу, яка підозрюється у хуліганських діях в селі Богдан. Правоохоронці затримали чоловіка, який приїхав на дискотеку та налякав людей пострілами в повітря.

Понад 550 тисяч саджанців дерев висаджено на Свалявщині

Лісівники Свалявщини завершують заходи з лісовідновлення у масивах ДП «Свалявське ЛГ». На даний час заліснення зроблено у всіх лісництвах, які підпорядковуються дежлісгоспу - Плосківсьвому, Полянському, Ганьковицькому та Свалявському.

До кінця року області не вистачає 190 мільйонів на зарплату бюджетникам

Під час затвердження місцевих бюджетів на 2017 рік додаткова потреба в коштах на виплату зарплати працівникам бюджетної сфери Закарпаття становила 409,4 мільйона гривень.

Москаль: «Закарпаття не отримало за вересень і жовтень понад 107 мільйонів від «дорожнього експериме

Ситуація із надходженням коштів на ремонт автодоріг за рахунок перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий «дорожній експеримент») до сьогодні не вирішена.

Москаль просить Нищука виконати Постанову Верховної Ради України щодо замку «Паланок»

Голова Закарпатської ОДА направив звернення до Міністра культури України Євгена Нищука з проханням виконати Постанову Верховної Ради України від 15 квітня 2009 року «Про заходи щодо збереження пам’ятки культурної спадщини – замку «Паланок» (м.Мукачево Закарпатської області)».

Москаль намагається вирішити проблеми закарпатських "пересічників"

Спочатку прес-служба Закарпатської ОДА розповсюдила розпорядження Геннадія Москаля про те, щоб митниця пропускала "пересічників" в порядку загальної черги.

Поліція затримала п'яного водія. У лікарні сказали, що він тверезий

Водій, за результатами тесту керував напідпитку, проте у лікарні сказали інше.

ГК Карпати втрачають очки у матчах з Реалом

Відбулися матчі 6-го туру гандбольної Суперліги.

Гандбол. Відбулися обласні змагання серед юнаків та дівчат

3-4 листопада в ужгородському СК «Юність»   проходили обласні гандбольні чемпіонати серед юнаків.

Визволення чи загарбання: Якою ж є ця дата в історії Закарпаття

28 жовтня сталінські війська визволили Закарпаття від фашистів. Але тоді ж почалися криваві репресії сталіністів проти закарпатців. Чи знайдеться сміливість у якогось історика порівняти втрати нашого краю від перебування під фашистами та сталіністами? Скільки втрат закарпатці зазнали від цих двох режимів?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат