Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11040, 20

СБУ на деяких вулицях Мукачева може обмежити рух транспорту та пішоходів

Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району.

Аналітика від "Української правди": Закарпатці – не сепаратисти

В’ячеслав Чорновіл, балотуючись на посаду президента України у 1991 році, запропонував: "Давайте зробимо так, аби полякам в Україні жилося краще, ніж у Польщі, угорцям краще, ніж в Угорщині, а румунам – ніж у Румунії".

Мукачівка Ірина Галай подолала вершину Ушба на Кавказі

"Ушба із сванської перекладається як «шабаш відьом» або «гора відьом», «гора-вбивця».

Интернет-магазин спортивной обуви

Приятные и стильные покупки на сайте strongler.com.ua

У Закарпатті розпочався опалювальний сезон

Станом на сьогодні, 25 жовтня, в усіх районах та містах Закарпаття, окрім Ужгорода та Мукачівщини, розпочали опалювальний сезон.  

Екс-директор ЖКГ самовільно завищив тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових

Прокуратурою оголошено про підозру екс-директору міського комунального підприємства житлово-комунального господарства «Тиса» який незаконно встановив тариф на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій мешканцям одноповерхових будинків.

Поліцейські затримали чотирьох мукачівців за грабіж мобільного телефону

Четверо молодиків, троє з яких неповнолітні, побили 35-річного чоловіка і викрали в нього мобільний телефон. Підозрюваних у грабежі затримали та відкрили кримінальне провадження

На Закарпатті 22 родини учасників АТО придбали нове житло

11 родин загиблих військовослужбовців та 9 інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців - учасників АТО, які стали на облік у минулому році, придбали нове житло. Грошову компенсацію на загальну суму 12,4 млн. гривень закарпатці отримали за рахунок державної субвенції, з частковим дофінансуванням з місцевих бюджетів минулоріч на суму 1,32 млн. гривень.

Щодо ситуації в ужгородській ЗОШ №9

Сьогодні близько 11 години виявили поширення невідомої газоподібної речовини на першому поверсі приміщення школи, характерний запах швидко поширювався на верхні поверхи. Негайно було евакуйовано дітей і працівників закладу, повідомлено відповідні служби – поліцію, рятувальників, медиків, газову службу.

Хустська поліція розслідує автопригоду, внаслідок якої загинув мукачівець

Внаслідок ДТП, що трапилася на об‘їзній дорозі у Хусті, загинув водій «Volkswagen», а пасажири «Opel Vivaro» перебувають на лікуванні. За фактом аварії поліція розпочала кримінальне провадження

Від автоматів до мін: на Ужгородщині бійці резерву провели тактичну та вогневу підготовку

На території Ужгородського району проходять збори резервістів територіального резерву. У навчаннях беруть участь усі бажаючі, жителі району, які не мають обмежень за станом здоров’я.

Закарпаття прийматиме чемпіонат України з вільної боротьби - деталі від організаторів завтра в ОДА

Протягом 24-27 жовтня вперше на Закарпатті відбудеться   чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат