Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11120, 20

В Ужгороді відбудеться великий майстер-клас вегетаріанської кухні

Всі бажаючі зможуть навчитися готувати ситні і недорогі страви з осінніх овочів та фруктів.

Москаль нагадав, як Балога вкрав 400 га землі у Синяку

Москаль відповів "активістці із Селиської сироварні" щодо вирубування 14000 га лісу, а також згадав як у 2011 році Віктор Балога у Синяку ніби збирався будувати рекреаційний комплекс, натомість обгородив ділянку металевою сіткою і пустив по ній струм.

В Ужгороді застрелили директора взуттєвої фабрики

Чоловіка вбили кількома пострілами. Поліція встановлює мотиви і обставини вбивства, підозрюваного затримано.

В обласному центрі триває ярмарок «Золота осінь 2017»

Традиційний осінній ярмарок сільськогосподарської продукції «Золота осінь 2017» проходить в Ужгороді на вулиці Льва Толстого.

Проти кого воювали повстанці УПА

14 жовтня — єдиний день у році, коли в ньому збіглися аж чотири визначні дати: релігійне свято Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День захисника Вітчизни та День створення Української повстанської армії (УПА). Остання цього року відзначила свій 75-річний ювілей. Як дослідник історії українського війська скажу: в нашій країні, на жаль, ще не віддають належну шану цьому збройному формуванню та його учасникам, яких так мало залишилося в живих!

Учасники АТО можуть оздоровитись у санаторіях Міністерства оборони

Путівки до центрів медичної реабілітації та санаторного лікування Збройних Сил України ветерани військової служби та члени їх сімей можуть отримати у обласному військкоматі.

Влада здає території

Останні події навколо окупованих територій України насторожують.

Чи буде в Закарпатті великий шмон корупціонерів

Приїзд в Закарпаття генпрокурора Юрія Луценка був невипадковим. Здавалося б, звичайна робоча поїздка. Та й то стільки галасу.

Рейдерське захоплення Будинку профспілок розпочинається?

У четвер, 12 жовтня, у приміщенні Будинку профспілок Закарпаття у місті Ужгороді на пл. Народній, 5, без будь-якого попереднього повідомлення зайшли працівники проектної фірми зі Львова. Їх супроводжували особи, які представилися працівниками Закарпатського окружного адміністративного суду.

Школярі Берегова збирали жолуді

У Берегівському держлісгоспі відбувся етап екологічної Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», під час якої трудовий десант з учнів з угорської та української шкіл і працівників державної лісової охорони збирали жолуді. На цей раз лісівники влаштували акцію зі збору дуба звичайного та дуба черещатого на території лісових угідь Боржавського лісництва №2. Ділянка обрана не даремно, адже на ній розташовані найбільша кількість плюсових дубів.

Гроші, земля, приміщення — в приватних інтересах   мера Ужгорода

Розслідування організації «Варто знати» про конфлікт інтересів мера Ужгорода та міських депутатів викликало резонанс. Подаємо частину, яка стосується власне градоначальника.

Про що говорили Москаль і угорський міністр Сіярто

9 жовтня міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто відвідав Ужгород і зустрівся з головою об­лас­ної державної адміністрації Геннадієм Мос­калем. Серед тем, що обговорювалися, — спів­праця між Закарпаттям і прикордонними регіонами Угорщини, економічне становище Закарпаття, події на Сході України тощо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат