Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11180, 20

Уночі в Ужгороді відбулося хибне мінування авто

Вчора, 5 жовтня, уночі на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа прикріпила до чужого авто, припаркованого поблизу навчального закладу, підозрілий пристрій. Після цього чоловік сів на авто і поїхав у невідомому напрямку.

Наступного тижня в Ужгороді проходитиме ярмарка «Золота осінь 2017»

13-15 жовтня, з п’ятниці по неділю, в Ужгороді проходитиме осінній ярмарок сільськогосподарської продукції «Золота осінь 2017».

Як допомогти випускникам шкіл-інтернатів скласти ЗНО та вступити у виші

Скласти успішно ЗНО є проблемою, яку потрібно вирішувати. Як свідчить практика, добре самостійно підготуватися до тестування дійсно важко. Тому за наявності фінансових можливостей батьки не шкодують коштів на репетиторів.

У VOTO CAFE відкрилася виставка "Човники" Олексія Федора

В ужгородському VOTO CAFE відкрилася персональна виставка "Човники" молодого художника Олексія Федора.

Берегівські лісівники збирають жолуді для відновлення дібров

У закарпатських лісах розпочалася заготівля насіння дуба - нинішнього року жолуді збирають для посадкового матеріалу аби заліснити раніше заготовлені ділянки.

Мінфін забрав у Закарпаття гроші від надходжень з «дорожнього експерименту»

Міністерство фінансів України забрало від Закарпаття 41 мільйон гривень, отриманих Закарпатською митницею ДФС від перевиконання планових показників у вересні. Ці гроші були заплановані на ремонт доріг.

За надходженнями до місцевих бюджетів лідирує Ужгород

Мукачево вчергове провалило виконання бюджету.

Представники "Карпатської січі" зчинили бійку в Ужгороді

Сьогодні вночі, група агресивних молодиків вчинила розбій в громадському закладі "Bar 13", що знаходиться в центрі Ужгорода та зникла з місця події.

Завершився 16-ий Міжнародний фестиваль ляльок «Інтерлялька»

Фестиваль, що проходить в Ужгороді, вважається найстарішим вітчизняним фестивалем лялькового театрального мистецтва.

Як придбати дрова для опалення

Працівники державного підприємства ДП "СЛАП" Іршаваагроліс" продовжують роботу з населенням щодо виписки дров'яної деревини для опалення житлових приміщень. Починаючи з травня жителі розпочали подавати заяви на придбання дров. Про те, яким чином їх може придбати дрова для населення, розповідає директор ДП "СЛАП" Іршаваагроліс" Іван Фущич:

Прикордонники затримали румуна, який розшукувався Інтерполом

Державна прикордонна служба України реалізовує системні заходи щодо надійної охорони державного кордону. Зокрема, для виявлення осіб та транспортних засобів, що знаходяться в міжнародному розшуку в пунктах пропуску використовується відповідна база даних Інтерполу.

Найближчим часом на Міжгірщині почнеться реконструкція «Музею лісу й сплаву»

На Закарпаття надійшов перший транш коштів на відновлення Музею лісу і сплаву на Чорній ріці в Міжгірському районі.

300 ящиків сигарет і частину хабара у 2000 гривень виявили співробітники держприкордонслужби разом з

На Закарпатті Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує спрямовувати свою роботу на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та запобігання корупції і викриття не чистих на руку військовослужбовців серед персоналу відомства.

Ужгородців запрошують висловити свою думку щодо майбутнього площі Петефі

Розвиток громадських просторів неможливий без повноцінного діалогу. А одна з головних проблем Ужгорода – це відсутність діалогу як між владою та громадою, так і всередині самої громади. Яскравим проявом цієї проблеми є ситуація, що склалася навколо реконструкції площі Петефі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат