Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11160, 20

Переважна більшість підприємств області відносяться до харчової промисловості

Головне управління статистики у Закарпатській області повідомляє, що кожне сьоме промислове підприємство області займається виробництвом продуктів харчування - в основному напоїв.

Компанія TranSoftGroup відкриває офіс в Ужгороді та запрошує програмістів до співпраці

Компанія TranSoftGroup цієї осені з’явиться в Ужгороді, у самому центрі міста.

На митницях області спостерігаються небувалі черги вантажних автомобілів

Черги почали з'являтися в понеділок. До кінця тижня кількість авто, що очікують пропуску, збільшилася. Особливо довгі черги на ужгородській митниці - до 10 км.

Як закарпатець Гелетей у Києві лакеїв використовує

У журналістів програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший») закрався сумнів, чи, бува, начальник УДО Валерій Гелетей не зловживає своїм становищем, систематично залучаючи своїх підлеглих для виконання не пов’язаних із держслужбою функцій? Не лише у випадку обслуговування весілля генпрокурорського сина, а й на інших приватних подіях. Наприклад, на власному дні народження, свідком якого стала знімальна група програми ще наприкінці серпня...

Одним із Балог зацікавилася прокуратура

Прокуратура буде розбиратися, яким чином у колишнього голови Закарпатської облради Івана Балоги задекларовано аж понад мільйон доларів. Прокуратура вже через суд витребувала всі деклараційні документи і тепер почне розслідування з приводу надмірних статків Івана Балоги. Зараз Іван Балога є народним депутатом і задекларував величезні доходи.

Живлющого трунку пивши

Андрій Дурунда. Чаша. Новели, оповідання, вірші.

У 2-му турі ГК "Карпати" здобули 2 очки

Відбулися матчі 2-го туру жіночої гандбольної Суперліги.

В Ужгороді відбулася презентація графіки Георгія Левадського

28 вересня 2017 року в приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка відбулася презентація графіки Георгія Левадського.

За перше півріччя 2017 року в економіку Закарпаття інвестовано 14,5 млн доларів від іноземних компан

У січні–червні 2017 р. в економіку області іноземними інвесторами вкладено 14,5 млн. дол. США, що на 5,1% більше порівняно з січнем–червнем 2016 р.

На вулиці Панаса Мирного в центрі Ужгорода вже почали викладати бруківку проїжджої частини

Компанія "Антрол" завершила всі підготовчі роботи, у тому числі й на тротуарах, де викладуть ФЕМ-плитку. Київська фірма "Енергокомсервіс", яка прочищає зливову вуличну каналізацію по всьому місту, провела відповідні роботи і тут.

У рамках Національної транспортної Стратегії України в Закарпатті реалізують ряд програм

Учора в Закарпатській ОДА відбулася презентація проекту Національної транспортної Стратегії України на період до 2030 року.

Суд вчергове переніс судове засідання по справі Іштвана Цапа

Судове засідання у справі про хабарництво колишнього заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа вже в сьомий раз відкладено.

Наслідки негоди на Закарпатті – 23 знеструмлені села в чотирьох гірських районах

Буревій, що пройшовся в ніч на п’ятницю Закарпаттям, не мав руйнівних наслідків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат