Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11200, 20

«Роза вітрів» від Федора Шандора вказуватиме ужгородцям напрямки світу

Ще одна «точка інтересу» з'явилась в Ужгороді минулого тижня. Біля альпінарію встановили т.зв. «розу вітрів» - зірку-бусоль, яка вказує відстані до полюсів. Автором ідеї є туризмознавець Федір Шандор.

Хто заробляє за «зеленим тарифом» на річках Закарпаття / РОЗСЛІДУВАННЯ

А також скільки отримують громади, - про все це у другій статті з циклу журналістського розслідування "Гонитва за "зеленим тарифом" вбиває річки Карпат".

Ужгород візьме участь у спільному грантовому проекті з Ніредьгазою та Івано-Франківськом

Спільний грантовий проект розробляють для покращення надання медичної допомоги лікарями центрів первинної медико-санітарної допомоги. У рамках програми розраховують на придбання і для угорської сторони, і для української обладнання та техніки, які в подальшому не потребуватимуть значних коштів на обслуговування. Ідеться також про створення електронних карток пацієнтів та бази даних, що будуть синхронізовані між усіма медичними закладами кожного з міст.

Найвідоміший медійник Західної України Остап Дроздов презентуватиме нову книгу в Ужгороді

9 жовтня о 17:00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відомий журналіст, ведучий авторського хард-ток-шоу «Drozdov» та полічної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов презентуватиме свій роман під назвою «№2».

Суд в Ужгороді відмовив забудовникам ГЕС на Хустщині в позові "проти Москаля"

2 жовтня в Ужгороді Закарпатський окружний адміністративний суд під головуванням судді Сергія Гаврилка відмовив забудовникам, ТОВ "Гідроресурс-Ріка" та "Ріка Енерго", в позові до голови Закарпатської ОДА Г.Москаля щодо спорудження міні-ГЕС на річці Ріка.

Колишні нардепи-регіонали замовили підрив угорського монументу на Верецькому перевалі

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали у Західній Україні двох зловмисників під час спроби закласти вибухівку під пам’ятним знаком однієї з національних меншин Закарпаття

Працівників закарпатської екоінспекції поголовно звільнять з роботи

Під час наради в Івано-Франківську під головуванням ️Президента України Порошенка порушувалися питання розвитку природо-заповідного фонду та майбутньої реформи системи природоохоронного нагляду і контролю

Українці не готові до Європи – висновок після року перебування за кордоном

Раніше я думав, що всі біди в нас від продажної та недолугої влади, яка знущається над працьовитими українцями. Але після прожитого року за кордоном я докорінно змінив свою думку.   Зараз я вважаю, які люди – така і країна.

Системне мислення для управлінців: як робити нелінійні рішення

В Ужгороді пройшла триденна освітня програма від Києво-Могилянської бізнес-школи для управлінців, які мають справу з високим рівнем складності та відповідальні за розвиток і управління таких складних систем як компанія, організація, місто, регіон, країна.

Що таке стратегічний маркетинг: в Ужгороді пройшла дводенна освітня програма від kmbs

Перша особа компанії – управлінець і власник бізнесу – головний маркетолог, – головна теза навколо якої й побудована уся освітня програма.

Як дитяче свято перетворити в новосілля?

Це показали лісівники Закарпаття.

У Боздоському парку провели   фестиваль дворових ігор "Антиспінер"

Боздоський парк в Ужгороді перетворився сьогодні на суцільну територію дитинства з десятками локацій для активного відпочинку дітей та їхніх батьків, велозаїздами та перегонами, пізнавальними атракціями на свіжому повітрі.

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали нелегальних мігрантів

В рамках операції «Кордон-2017» учора ввечері прикордонники Мукачівського загону затримали двох нелегальних мігрантів. Невідомих, які знаходились на відстані 100 метрів до кордону, помітив прикордонний наряд відділу «Велика Паладь» за допомогою приладу нічного бачення.

Ліси Закарпаття: життя після бурелому

Ліс у Закарпатті – єдиний на території України ареал поширення середньоєвропейських лісів. Тут можна зустріти світлі сонячні діброви, тінисті бучини, похмурі величні ялинові та смерекові ліси. Не випадково Східні Карпати називають Лісистими, а південно-східну частину гір – Буковиною.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат