Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11300, 20

Патронатні родини. На Закарпатті шукають потенційних батьків-вихователів

Патронат над дитиною – нова послуга підтримки сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Лісівники: Дрова для забезпечення потреб заготовлені в повному обсязі

Сьогодні у Берегові під керівництвом директора Берегівського держлісгоспу Богдана Шойного відбулося засідання щодо надання дров для населення, представникам соціальної сфери та працівникам лісового господарства до початку опалювального сезону.

Закарпатська облрада таки прийняла звернення до Президента не підписувати Закон про освіту

Депутати Закарпатської облради більшістю голосів прийняли звернення до Президента України не підписувати Закон про освіту.

На сесію облради не пропускають громадськість

На сесію облради не пропускають громадськість, ветеранів російсько-української війни та журналістів, які прийшли підтримати своє вчорашнє звернення про недопустимість прийняття обласними депутатами антиукраїнського звернення до Президента про накладення вето на "освітній закон", - повідомляє на своїй сторінці у ФБ активіст Віталій Грегор.

У 2018 році проект «Боржавська вузькоколійка» буде продовжений

Паровоз ГР-280, який був задіяний на Закарпатті в рамках пілотного проекту «Історичний потяг на «Боржавській вузькоколійці», після закінчення проекту відбув на ремонт, оскільки в процесі експлуатації в нього виявили неполадки з котлом, – повідомляє Геннадій Москаль.

Голову Великоберезнянської райради підозрюють у корупції

Про це повідомив голова ужгородського "Демальянсу" Олександр Пересоляк, який був одним із ініціаторів перевірки Шукаля на корупційні діяння.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат