Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11340, 20

Андрій Кочут: Loft-лампи, ювелірні ідеї для «Kochut. Handcrafted jewelry» і домашній мистецько-урбан

Відомі ювеліри — брати Кочути, походять із творчої і талановитої родини. Їхні батьки — Андрій та Олеся надихають хлопців, підкидають ідеї, конструктивно критикують. І вони також займаються унікальним hand made.

Формула успіху від Ореста Климпуша

Фоліанти про посадовців високого рангу — не рідкість для сучасної України. Їх, м’яко кажучи, дифірамбний стиль з успіхом відлякує вдумливого читача. І ось переді мною книга, здавалось би, з тієї ж «опери», але замість набридливого фіміаму — справдешність чуттів і мислей, глибина проникнення у внутрішній світ героя, блискуче поєднання змісту і форми. А ще — промовиста відповідь на споконвічне запитання: як у житті домогтися успіху?

У мера появився новий заступник, а в ужгородської молоді — надія на власне житло

12 вересня відбулося чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Депутати розглянули та схвалили 32 голосами рішення про затвердження на посаді заступника мера Ужгорода Василя Гомоная.

Закарпатські словаки запрошують на свято народного мистецтва

У неділю, 17 вересня, відбудеться обласне свято словацького народного мистецтва „Словенска веселіца”.

Правоохоронці "кришують" незаконний видобуток гравію? (Відео)

Несанкціонований забір гравію з гірських річок - дуже поширений "бізнес" серед начальства правоохоронних органів, - повідомляє ГО "Екосфера".

В Ужгороді відбудеться фестиваль культур

Протягом двох днів,15 та 16 вересня, в Ужгороді під гаслом „Єдині в різномаїтті”   триватиме міжнародний молодіжний фестиваль „Beauty around me”.

"ГЕСівська" справа рушила: Москаль прийшов на судове засідання

12 вересня в Закарпатському окружному адміністративному суді під головуванням судді Сергія Гаврилка відбулось чергове засідання в справі за позовом ТОВ "Гідроресурс-Ріка" та "Ріка Енерго" і третя сторона на боці позивача - Хустська РДА до Закарпатської ОДА про скасування розпорядження Г.Москаля №370 від 20.07.2017 р. "Про скасування розпоряджень Хустської РДА" щодо спорудження міні-ГЕС на річці Ріка.

Мустафа Найєм відвідав Ужгород та презентував громадську платформу “Ініціатива реальних дій”

12 вересня 2017 року народний депутат України Мустафа Найєм відвідав Ужгород та презентував громадську платформу “Ініціатива реальних дій”.

Москаль: Реальна можливість відновити роботу Ужгородського аеропорту – це передати його в

Нарада у Міністерстві інфраструктури України за участі представників Державіаслужби, Європейського агентства з авіаційної безпеки, уповноваженого органу з питань цивільної авіації Словаччини, «Украероруху» та Закарпатської ОДА щодо відновлення роботи аеропорту «Ужгород» не принесла очікуваних результатів, – вважає Геннадій Москаль

Лісівники Закарпаття витратили на охорону праці майже 9 мільйонів

Лісова галузь відноситься до галузей, де найбільш небезпечні умови праці. Тому і питання охорони праці на лісогосподарських підприємствах є одним з основних і надзвичайно актуальним.

Премія імені Петра Скунця та навколо неї

Як стало відомо із засобів масової інформації (газети «Ужгород», «РІО» та ін.) Ужгородська міська рада ще в кінці 2016 р. заснувала премію імені Петра Скунця в галузі літератури і краєзнавства, затвердила відповідну конкурсну комісію, Положення про премію тощо, а у серпні 2017 р. конкурсна комісія визначила переможців у номінації «краєзнавство», але не спромоглася визначити лауреата у номінації «література».

Іршавщина: «Лісові люди» облаштували нове місце для відпочинку

Напередодні професійного свята - Дня працівників лісового господарства працівники ДП «СЛАП» Іршаваагроліс» облаштували рекреаційне місце для відпочиваючих.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат