Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11420, 20

Опозиційні сили Закарпаття створили спільний штаб

30 серпня лідери закарпатських осередків партій Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» та Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі заявили про створення штабу спільних дій. До них долучилася і партія УНА-УНСО. Відтепер ці політичні сили координуватимуть свої дії та виступатимуть спільним фронтом в українській політиці.

Закарпаття на смак: 15 їстівних сувенірів, які варто взяти з собою

Буває, треба купити закарпатський сувенір, а на думку нічого не спадає. А хочеться чогось автентичного, колоритного і справжнього. Тож ось вам перелік закарпатських ласощів. Цього разу — саме їстівний список, у якому лімітовані серії смаколиків — hand made, home made і з любов’ю.

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на перевезення на п’яти маршрутах

В Ужгороді відбулося засідання конкурсного комітету виконкому Ужгородської міськради щодо визначення переможців по п’яти оголошених маршрутах.

В Ужгороді презентують книгу Тараса Ващука «Україна в пісках»

12 вересня о 18.00 в Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться зустріч із закарпатським письменником Тарасом ВАЩУКОМ в рамках всеукраїнського туру презентацій його книги «Україна в пісках» (видавництво «Фоліо»).

Чи можуть комунальні підприємства Ужгорода займатися вимиванням бюджетних грошей?

Робота комунальних підприємств в Україні – окрема тема для дослідників української корупції. Тут діє безліч сумнівних схем, в яких певні люди почуваються як риба у воді.

На Закарпатті визначили сумлінних платників податків

Сьогодні, 31 серпня, в Закарпатській обласній філармонії відбулося урочисте нагородження лідерів обласного туру Всеукраїнського рейтингів «Кращий підприємець 2017 року» та «Сумлінні платники податків – 2016». Урочистості приурочені до Дня підприємця.

Аналітика:Як зміниться життя, якщо політики виконають усе, що обіцяли до осені

Вересень, що традиційно асоціюється з початком навчального року, також є й першим місяцем нового політичного сезону, що стартує після тривалого літнього затишшя

В Ужгороді зберуться за "круглим столом" вирішувати долю парку "Перемога"

31 серпня, о 15 годині, у історико-культурному комплексі "Совине гніздо" (вул. Ракоці, 2) відбудеться "круглий стіл" на тему "Чи вдасться відновити парк "Перемога"?".

Закарпатців запрошують служити у Чопський прикордонний загін

Чопський прикордонний загін потребує збільшення числа військовослужбовців, які проходять службу на посадах рядового та сержантського складу

В осінньому повітрі запахло політикою: На Закарпатті три політсили створили спільний штаб

Стало відомо, що на всеукраїнському та на закарпатському рівнях Рух Валентина Наливайченка «Справедливість», Рух Нових Сил Міхеіла Саакашвілі та політична партія УНА-УНСО створюють спільний штаб дій.

Закарпатські АТОвці провели жорстку розмову з головою облради

Закарпатські бійці та волонтери із всієї області прийшли до облради Михайла Рівіса з питаннями, чому він ігнорує їх законні права та інтереси

В Ужгороді ексклюзивно презентували фестивальну версію словацько-української стрічки «МЕЖА»

29 серпня в Ужгороді (кінотеатр «Доміон») відбулася презентація фестивальної версії словацько-української копродукції «Межа» та творча зустріч з акторами та авторами фільму. Подарунком для глядачів та гостей стало ексклюзивне представлення українського постера стрічки.

В Ужгороді пройде виставка робіт Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису

1 вересня 2017 р. о 15.00 в Ужгороді в культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відкривається виставка робіт учасників першого та другого Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат