Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11500, 20

Закарпатський депутат торгував   особливо небезпечними наркотиками

На Закарпатті депутат із спільниками збував особливо небезпечні наркотикиПрокуратурою області спільно з слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт відносно чотирьох осіб, один із яких є депутатом Кідьошської сільської ради Берегівського району, за обвинуваченням у збуті наркотичних засобів у особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області

На Закарпатті розпочалася депопуляція диких кабанів

Розпочався масштабний відстріл диких кабанів в мисливських угіддях, де виявлені вогнища африканської чуми свиней (АЧС). Так у зв'язку з введенням карантину на території краю і з метою недопущення подальшого поширення інфекції африканської чуми свиней, згідно з рішенням протиепізоотичної комісії, було погоджено сформувати мисливські бригади та розпочати роботу по депопуляції диких кабанів.

Аналітика Олега Пономаря: Просто для України нарешті прийшов час піти

(мовою оригіналу) Пост для одной подписчицы, которая читает меня (себто Олега Пономаря.-ред.)три года, но надеюсь, что больше не будет. Потому что, если за три года не поняла, то уже не поймет.

Де на Закарпатті ремонтуватимуть шляхи (список)

Список усіх цих доріг давно затверджений Бюджетним комітетом Верховної Ради України, Міністерством інфраструктури і Службою автомобільних доріг

На Закарпатті назріває “дефіцит” чоловіків

Чисельність чоловіків в області, за оцінкою, станом на 1 січня 2017р. становила 604,3 тис. осіб, або 48,0% від загальної кількості наявного населення.

Валерій Мурга відповість на питання про лісове господарство Закаврпаття

У Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства малому відбудеться брифінг очільника лісової галузі Валерія Мурги.

Як працюватимуть закарпатські ЦОПи в серпні у вихідні та святкові дні

Головне управління ДФС у Закарпатській області інформує про режим роботи центрів обслуговування платників у святкові та вихідні дні серпня 2017 року:

Правила розмитнення транспортних засобів на євро номерах (ВІДЕО)

Закарпатська митниця протягом 2017 року за зниженими ставками акцизного збору на вживані транспортні засоби розмитнила майже півтори тисячі автівок

Кабмін зробив свято Преображенія Господнього робочим днем?

У 2017 році свято Преображення Господня буде робочим днем. Відповідне розпорядження видав Кабінет міністрів України.

Закарпаття - серед лідерів у наборі першачків (ІНФОГРАФІКА)

У МОН оприлюднили цікаву інфографіку щодо підготовки до нового навчального року - цього року у 1-й клас піде 408 208 першокласників. Серед них і 10453 маленьких закарпатців.

Вчителі масово виїздять із Закарпаття на роботу до європейських країн – Москаль

Про таке голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив під час всеукраїнської селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана

Для ужгородського водоканалу хочуть придбати спецтехніку

На ужгородському водоканалі демонстрували спеціалізовану техніку для прочистки, санації, телеінспекції зовнішніх мереж водовідведення та дощової каналізації

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовують транспортне коло

В Ужгороді продовжують підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Легоцького, де облаштують транспортне коло.

7 родзинок цьогорічного фестивалю "Варишське пиво-2017"

Ми зібрали ексклюзивні подробиці про подію, яка пройде вже другий рік в Мукачеві з 14 до 17 вересня.

Кордон з ЄС: закарпатські КПП «Косино» та «Дзвінкове» могли би працювати цілодобово

Звісно для цього потрібно чимало зусиль на міжнародному рівні, але це рішення могло би хоча б частково зняти навантаження на перевантажену прикордонну інфраструктуру.

Хуст – перше місто на території сучасної України, яке отримало Магдебурзьке право

Воно передбачало звільнення міста від управління, судової та адміністративної влади місцевих феодалів-власників міст і створення міського самоврядування.

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище

Літак чеського виробництва здійснював рейси до Кошице, Братислави, Праги, Брно

На Закарпатті відкрили виноробний сезон

Виноробний сезон 2017 – відкрито! Про це повідомляє відомий винороб Олександр Ковач.

Закарпаття зайняло останнє місце за результатами ЗНО

Закарпатська область за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знову опинилася на останньому місці

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат