Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11560, 20

У Чопі відбувся турнір із міні-футболу пам’яті Георгія Кирпи

На чопському стадіоні «Локомотив» пройшов ХІІІ міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті колишнього міністра транспорту і зв’язку України, Героя України Георгія Кирпи.

Тарифи на медичні довідки в Ужгороді зростуть

Нові тарифи вже затвердженні виконавчим комітетом Ужгородської міськради.

Закарпатські парламентарі за передачу облрадам повноважень стосовно ремонту автодоріг краю

Закарпатські парламентарі наполягають на передачі повноважень затверджувати перелік ремонту автодоріг краю облрадам

На території Закарпатської області з 1 серпня розпочався сезон полювання на пернату дичину

Полювання на пернатих триватиме до 31 грудня поточного року включно. Днями полювання є – субота й неділя (повний світловий день).

Що чекає на закарпатців та гостей краю у серпні — Програма святкувань та фестивалів

Головні культурно-мистецькі події на території області, що дозволять організувати відпочинок – фестивалі Закарпаття, у серпні 2017 року, більш цікаво та оригінально.

«Доступні ліки» полегшили життя багатьом закарпатцям, однак і проблеми не зникли

Як відомо, програма «Доступні ліки» почала діяти в Україні 1 квітня цього року.

Закарпатське море: Як озеро в селі Дийда заміняє закарпатцям морські курорти

Озеро, відоме під назвами "Бумеранг" та "Дідово", розташоване лише на відстані 5 кілометрів від Берегова

Шлях до узурпації влади

Українці шоковані поведінкою президента Порошенка. У 2014 році   Порошенко представляв нового главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі такими словами: «Михайло Саакашвілі — мій друг зі студентських років. Я пам’ятаю його як вольову та рішучу людину, і маю підставу йому довіряти». А перед цим Порошенко урочисто надав Міхеілу Саакашвілі українське громадянство.

За життя Георгія Кірпу на Закарпатті шанували. По смерті — пам’ятають

Він прожив усього 58 років, але залишив по собі яскравий слід в історії розвитку не лише транспортної галузі, а й, без перебільшення, всієї України. Напівсирота, виходець із простої селянської родини на Хмельниччині, дійшов до владного ешелону великої країни в центрі Європи. Все це — про Геор­гія Кірпу, людину, котра, незважаючи на статус державного мужа, якось по-особливому тепло, щиро, навіть закохано ставилася до нашого краю. Ім’я Героя України, академіка Транспортної академії, колишнього міністра транспорту і зв’язку — генерального директора Укрзалізниці Георгія Кірпи відоме як в Україні, так і далеко за її межами.

Закарпатська облрада підтримала автоіноземні законопроекти активістів ГО ЗАВТРА

Більшістю голосів Закарпатська обласна рада з ініціативи активістів ГО ЗАВТРА та з подання депутата від БПП Михайла Станка проголосувала за звернення до Президента

В Ужгороді проведуть майстер-клас з гончарства

Цього разу майстер-клас проводитиме Олександр Дворак

Значна частина Нового району Ужгорода досі без води. Але нога мера сюди не дійшла

Адміністрація міськводоканалу повідомила, що у рамках реконструкції підвищувальної насосної станції (ПНС) “Алея-13” з двома резервуарами по 1000 кубометрів, проводитиметься профілактика та заміна запірної арматури і перевірка на діючих мережах

На Закарпатті 1,5 тис. батьків отримали свідоцтво про народження малюків у пологових будинках

На Закарпатті батьки 1,5 тис. малюків скористалися можливістю отримати перший документ малюка у медзакладі упродовж останніх шести місяців.

Ужгородщина вітає Анастасію Шевчук із 102-річчям

Довгожителька зі Сторожниці каже, що треба жити по совісті, з відкритою душею та Богом в серці

ICTV: Росія має намір через агентуру дестабілізувати ситуацію на Закарпатті

В Угорщині, яка є членом ЄС та НАТО, постійно перебуває близько 300 офіцерів російської розвідки, пише західна преса. Їхня активність несе пряму загрозу не тільки Європі, але й Україні

У самого Папи Римського є його картина: неймовірна історія Йосипа Бартоша

На один із газетних ювілеїв селищний голова Чинадієва Іван Мошак, як палкий істинний патріот рідної землі, подарував редакції картину невідомого нам на той час автора із зображенням місцевого замку.

На Закарпатті шлюб за добу можна укласти в Невицькому замку

Послугою «Шлюб за добу» цього року на Закарпатті скористалися 85 пар. До об’єктів, де проводять державну реєстрацію шлюбів у рамках проекту, включено Невицький замок, що на Ужгородщині

На Закарпатті відпочивають діти з Луганщини

Тридцять школярів із Станично-Луганського району Луганської області відпочивають на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

Родзинки Закарпаття: залишки оборонної лінії Арпада

Про цю частину одного з найважливіших стратегічних об’єктів часів Другої світової війни, яка знаходиться в гірському селі, в урочищі Кишилівське, немає жодного письмового свідчення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат