Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11380, 20

Справа по ГЕСам знову перенесена: владний саботаж чи збіг?

Генадій Москаль знову нез'явився на засідання, Хустська РДА саботувала, а суд залучив сільради Липчи та Горінчева на бік Відповідача (Закарпатської ОДА).

Півстоліття — це пора золота

9 вересня від світанку приймає вітання з нагоди свого «золотого» ювілею добре відома у футбольних колах краю та далеко за його   межами людина, депутат Мукачівської міськради, керівник відомої фірми «Ремо» та президент ФК «Мукачево–ветеран» О. В. Ремез.

Ужгородці передали міському голові петицію з проханням навести лад із тротуарами та пандусами

У зверненні ужгородців йдеться про те, що місто є незручним для пересування людей з дитячими або ж інвалідними візочками.

Наталія Петій-Потапчук: «Місія Закарпатського народного хору – зберегти найцінніше – традиції»

Вклад заслуженого академічного Закарпатського народного хору в розвиток краю безсумнівний. Насамперед тому, що творчість колективу – це велика скарбниця рідних пісень, танців, давнього вбрання, традицій, переданих від дідів-прадідів.

Синоптики розповiли, якою буде цьогорiчна осiнь

В Укргiдрометцентрi прогнозують, що у вереснi середньомiсячна температура становитиме +14 — 20 градусiв, у гiрських районах +12 — 13. Це на один-два градуси бiльше за середнi значення для цього мiсяця.

"Укрзалізниця" призначила на вересень додатковий потяг Харків-Ужгород

З огляду на підвищений попит на пасажирські перевезення в сполученні Харків-Ужгород "Укрзалізниця" призначила додатковий потяг №235.

У Закарпатті лісники встановили більше ста камер (ВІДЕО)

Результати роботи пристроїв вже є. Камери спостереження одразу магічним чином дисциплінували колектив лісництва. Працівники почали приходити завчасно на роботу і вчасно йти додому.

“Вар’яти-шоу” везуть до Ужгорода нову програму

Найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни – “Вар'яти-шоу” – вирушає в осінній тур. 5 жовтня мешканці Ужгорода зможуть побачити нову 2-годинну програму.

Закарпатські вальники лісу змагаються за звання найкращого лісоруба України (ФОТО)

6 вересня на базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського обласного і по місту Київ управління лісового та мисливського господарства стартували ювілейній змагання працівників лісових господарств - XX-й Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу та IХ-й конкурс професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора – 2017».

Словаччина "поважає" рішення Суду ЄС щодо мігрантів, але виконувати не буде

Словаччина поважає рішення Європейського суду, згідно з яким було відхилено скаргу Будапешта та Братислави проти приймання мігрантів, проте своєї позиції щодо системи квот ЄС на мігрантів не змінила.

Угорщина відмовляється приймати біженців попри рішення Суду ЄС

Угорщина використовуватиме всі можливі засоби для того, щоб уникнути прийому біженців, а рішення Суду ЄС вважає незобов’язуючим.

Пане Андріїв, клієнти ужгородських "апараток" нищать прибудинкові території Нового району

Мешканці “Нового району” та вірники греко-католицької громади (і всі вони, нагадуємо меру Андріїву, – ВИБОРЦІ) написали гнівного листа на адресу Ужгородського міського голови з приводу безчинств, які творяться під їхніми вікнами.

Держприкордонслужба про обмеження руху через кордон

По інформації Румунської Сторони з 11 вересня 2017 року по 30 листопада 2017 року з   22:00 - 05:00 будуть проводитись ремонтні роботи по відновленню мосту через річку Тиса.

Під час другого етнофестивалю «Закарпатська свальба» райони області змагатимуться за «Камінь Любові»

Найкращі весільні традиції, звичаї та застільні обряди відтворять на Закарпатті цієї наділі. 10 вересня область вдруге запрошує на колоритний етнофестиваль "Закарпатська свальба". Початок о 10.00.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат