Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11260, 20

Чому Порошенко підписав скандальний закон про освіту?

Президент наголосив, що закон підвищує роль державної української мови в освітньому процесі.

Тепер ужгородці будуть знати відстані до полюсів

В Ужгороді відкрили новий знак. Зовні нагадує він зірку. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив туризмознавець Федір Шандор:

В Ужгороді відродили річкове таксі

В Ужгороді днями відродили давно забутий спосіб пересування водою. Річкове таксі справило на містян незабутнє враження.

“Вар’яти-шоу” дають додатковий концерт в Ужгороді

За доброю традицією, артисти дають у місті одразу кілька концертів.

Розпочато капітальний ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»

У понеділок турецька автодорожня компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» почала капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я».

Лекція: "Карма – вчення про причину і наслідок"

Карма. Про неї багато говорять, та чи завжди правильно інтерпретується це поняття? Все у нашому світі проявляється у взаємодії. Позитивні дії ведуть до щастя, а негативні – спричиняють страждання. Той, хто розуміє це, сам обирає для себе, чим наповнювати власне життя – щастям чи стражданням.

Ужгородці два дні тестували сучасний автобус «Електрон»

Сьогодні сучасний автобус "Електрон" їздив на маршруті №21 (вул. Чорновола – Речовий ринок). Щойно поїхав у рейс, об 11-ій годині, як дуже швидко наповнився пасажирами, які, дивуючись ноу-хау на ужгородських дорогах та безкоштовному проїзду, діставали мобільні телефони, щоб зробити на пам’ять фото та поділитися враженнями із друзями.

Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)

Як відомо, спорудження двоколійного Бескидського тунелю в Карпатах заплановано закінчити до кінця 2017 року

Угорський міністр Золтан Балог просить про зустріч із Лілією Гриневич через закон про освіту

Золтан Балог (на фото), керівник Міністерства людських ресурсів Угорщини, який опікується, серед іншого, питанням угорської освіти, наприкінці тижня в офіційному листі до Лілії Гриневич попросив її про особисту зустріч

Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)

Гості Ужгорода шукають кафе-кондитерську "Штефаньо" в надії на те, що зможуть побачити там господаря і сфотографуватися з ним.

Чим здивував Порошенко американців

Президент України Петро Порошенко знову навідався до США. Було кілька зустрічей з місцевим бізнесом, була зустріч із американським президентом, був виступ в ООН. Тут в Україні ми всі прекрасно знаємо, у якому стані перебуваємо, як рухається економіка і як нам тут живеться. Та не дуже весело живеться. Гривня падає, бо не витримує додаткового друку через необхідне рефінансування банків. Тобто, інфляція з’їдає «розвиток». Зарплати все одно не встигають за цінами та тарифами. Малий бізнес ледь виживає.

Активісти дослідили статки заступника прокурора Закарпаття Шимона

Знайомтесь, Іван Петрович Шимон — перший заступник прокурора Закарпатської області. З офіційного сайта прокуратури Закарпатської області відомо, що у 2002 році Іван Петрович Шимон закінчив Ужгородський національний університет, а також Національну академію прокуратури України. Відтоді він працював на різних посадах у Закарпатській та Львівській областях, а також тривалий час обіймав посади в Генеральній прокуратурі України.

Як метал став каталізатором суспільного життя Закарпаття


Селище міського типу Кольчино, що на Мукачівщині, за 345 років існування тут металургійно-металообробного виробництва відоме не тільки в нашому краї і теренах колишнього Радянського Союзу, а й в країнах Європи. Цього року найстарішому Фредішово-Шелестівському металургійному і металообробному заводу виновниться 345 років.

Одним міфом стане менше

Чи потрібно святкувати День партизанської слави?

Ремонтують чи... руйнують

В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

Композитор Віктор Теличко збагачує дитячу музику закарпатським інтонаційним колоритом

Кожен композитор мріє створити музику для дітей, що надовго залишиться у їхній пам’яті, яку виконуватимуть наступні покоління.

В Ужгороді відзначають День міста

У суботу-неділю в Ужгороді відзначають День народження міста. Сьогодні йому виповнилося 1124 років.

Гостей Брустурів тепер зустрічає 6-ти метрова смерека

Тепер гостей села Лопухово зустрічає символ місцевих лісівників - 6-ти метрова смерічка, яку зробили й встановили працівники державної лісової охорони Кедринського лісництва.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат