Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11240, 20

Губернатор Закарпаття відзначив ужгородську вчительку «Золотим ведмедиком»

18 освітян отримали педагогічну премію імені А. Волошина
Сьогодні, 28 вересня,   в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти.  

В Ужгороді відкрили ювілейну XV Національну філателістичну виставку

Експозицію презентували у приміщенні Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Шерегіїв, а працюватиме вона до 1 жовтня.

Із ознайомчим візитом напередодні Ужгород відвідала делегація міської ради Міхаловце

Заступник керівника канцелярії Габріель Доріч, начальник управління праці та соцзахисту Марія Балінтова та працівники відділів і соціальних служб Ладіслав Міттерпак, Ленка Хробакова.

Більшість закарпатських дітей, всиновлених цього року іноземцями, виховуються в США

На Закарпатті цьогоріч всиновили 51 дитину, 17 з них взяли до родин іноземці, здебільшого – громадяни США. Про це під час брифінгу повідомила начальник Служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна.

Ювілей. Т. Пфайфер: «Найпам’ятніший гол забив самому володарю   „Золотого м’яча” Л. Яшину».

Минулої середи (27 вересня) знаний футболіст, капітан та головний тренер «Говерли», відомий арбітр, дитячий наставник ужгородець Томаш Пфайфер відсвяткував свій 75–річний ювілей.   Після завершення футбольної кар’єри   справжнє своє покликання Томаш Йосипович знайшов у роботі з дітьми, пропрацювавши багато років у місцевій СДЮСШОР на різних посадах (від тренера до директора), а також як арбітр паралельно обслуговував матчі чемпіонату СРСР.

Закарпатські митники виявили цигарки та бурштин

Точна кількість товарів, які незаконно переміщували через митний пост «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС: 10160 пачок цигарок та 2,5 кг бурштину. Наразі складено протокол про порушення митних правил, дії громадян кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Автомобіль, цигарки та бурштин вилучено до рішення суду.

Генеральний консул РП у Львові Рафал Вольські зустрівся з польською спільнотою в Ужгороді

25 вересня Генеральний консул РП у Львові пан Рафал Вольські зустрівся з членами Товариства польської культури Закарпаття (ТПКЗ) імені Гнєви Волосєвич. Це перша зустріч нового Генерального консула з закарпатцями польського походження, відтак вони обговорили багато нагальних питань.

Давайте врятуємо закарпатку Вікторію Гамаш

Просимо допомогти зібрати гроші на лікування мешканки села Ратівці Ужгородського району Вікторії Гамаш 1984 року народження. Жінка перебуває на гемодіалізі, її стан критичний, оскільки нирки відмовляють.

В Закарпатті розповіли, як маркується деревина

Чіп і ліс. В Ужгородському держлісгоспі лісівники розповіли, як відбувається маркування деревини - по якій можна простежити історію і пересування кожної колоди.

Очільник Закарпаття – серед лідерів у рейтингу голів облдержадміністрацій

Вже традиційно український впливовий тижневик «Ділова столиця» оприлюднив рейтинг голів облдержадміністрацій за підсумками розвитку регіонів у першому півріччі 2017 року

Закарпатські лікарі просять у МОЗ препарати від ботулізму

Нещодавно українські ЗМІ повідомили про отруєння у Львові. 56 людей отруїлися рибою, 52 з них госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією. Таке захворювання може коштувати життя. З початку року в Україні зафіксували 90 випадків захворювання на ботулізм, дев’ятеро українців померли.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат