Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11280, 20

Ужгород і ужгородці – на картинах молодих українських художників

У культурно-історичному центрі «Совине гніздо» у рамках відзначення Дня Ужгорода   триває виставка робіт учасників Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт».

Окружний суд переніс розгляд резонансної ГЕСівської справи по Хустщині

Сьогодні в Ужгороді Закарпатський окружний адміністративний суд під головуванням судді Сергія Гаврилка провів чергове засідання в резонансній справі за позовом ТОВ "Гідроресурс-Ріка" та "Ріка Енерго" і третя сторона на боці позивача – Хустська РДА до Закарпатської ОДА про скасування розпорядження Геннадія Москаля №370 від 20.07.2017 р. "Про скасування розпоряджень Хустської РДА" щодо спорудження міні-ГЕС на річці Ріка.

На Закарпатті почали створювати охоронні зони навколо гнізд червонокнижних птахів

Виконуючі нові Санітарні правила в лісах України, працівники державної лісової охорони Перечинського держлісгоспу почали створювати охоронні зони навколо гнізд червонокнижних птахів.

Москаль: «Звернення облради щодо «Закону про освіту» – проукраїнське по суті, хоч як би намагалися с

За звернення Президенту України з проханням внести поправки в «Закон про освіту» й направити його на експертизу Генеральному секретарю Ради Європи та Венеціанську комісію проголосували депутати всіх головних політичних сил, що представлені на Закарпатті.

В Ужгороді відкрилась виставка-ярмарок   «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017»

В Ужгороді у «Совиному гнізді» в стартувала 16-та Міжнародна туристична виставка-ярмарок   „Тур’євроцентр – Закарпаття 2017”. Захід урочисто відкрили керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Зовсім поруч: як відпочити у європейському Кошице за €100

Переконайтесь, що в Європі можна відпочити дуже круто і недорого. Найкорисніша інформацію про словацьке місто Кошице.

8 безкоштовних послуг у поїздах, про які нам не кажуть

Ті, хто зрідка їздить у поїздах, як правило, не знають, що у вартість квитка входить безліч послуг, пише ICTV.

У столиці Закарпаття встановили велетенські літери «Я люблю Ужгород»

До Дня міста обласний центр   отримав ще одну родзинку: на одній з центральних площ встановлюють велетенський знак «Я люблю Ужгород».

Буревій в Закарпатті повалив ліс на 1000 гектарах (ВІДЕО)

Працівниками державної лісової охорони державних підприємств ДП «Брустурянське ЛМГ», ДП «Великобичківське ЛМГ», ДП «Ясінянське ЛМГ» та ДП «Рахівське ЛДГ» проводяться обстеження лісових насаджень для визначення збитків, які завдав буревій, що відбувся 16-17 вересня на Закарпатті, особливо в Тячівському та Рахівському районах.

В Ужгороді проводять обшуки в закладах, які займалися незаконним гральним бізнесом

Співробітники Ужгородського відділу поліції за відповідним рішенням суду в рамках кримінального провадження проводять обшуки в обласному центрі Закарпаття.

Патронатні родини. На Закарпатті шукають потенційних батьків-вихователів

Патронат над дитиною – нова послуга підтримки сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат